Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 11

Kėdainiuose padaugėjo ištuokų

Rugsėjo mėnesį Kėdainių rajone susituokė mažiau porų negu pernai per tą patį mėnesį. Tuo tarpu ištuokų skaičius padidėjo daugiau nei dvigubai.
Vestuviniai žiedai.
Vestuviniai žiedai. / Fotolia nuotr.

Šį rugsėjį rajone aukso žiedus sumainė 27 poros, tai – septyniomis poromis mažiau, negu pernai per tą patį laikotarpį, kai amžiną meilę prisiekė 34 poros, iš jų 2 – užsienio valstybėse.

Ištuokų skaičius taip pat nedžiugina, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Šį rugsėjį subyrėjo 15 santuokų, o pernai tuo pačiu metu išsituokė 7 poros.

Gimimų skaičius šiek tiek padidėjo. Šį rugsėjį užregistruoti 39 naujagimiai, 5 iš jų – užsienio valstybėse, kurie vėliau buvo įtraukti į apskaitą Lietuvoje.

Praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu buvo užregistruoti 36 mažyliai, iš jų 5 – svečiose šalyse.

Šiek tiek sumažėjo mirčių skaičius. Šį rugsėjo mėnesį netekome 60-ies mūsų rajono gyventojų, iš jų 1 mirė užsienyje. Praėjusių metų rugsėjo mėnesį atsisveikinome su 71 žmogumi, taip pat 1 mirė užsienio valstybėje.

Be šios statistikos, rajono Civilinės metrikacijos ir archyvo skyriuje rugsėjo mėnesį buvo atlikta 17 civilinės būklės aktų papildymų bei pakeitimų įrašų, o pernai tuo pačiu laikotarpiu 18.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius