-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 16

Kedžio šalininkai reikalauja bylą perduoti Interpolui (nuotraukos)

Penktadienio vidurdienį priešais prezidentūrą surengta dar viena Drąsiaus Kedžio palaikomoji akcija.
Penktadienio vidurdienį priešais prezidentūrą surengta dar viena Drąsiaus Kedžio palaikymo akcija.
Penktadienio vidurdienį priešais prezidentūrą surengta dar viena Drąsiaus Kedžio palaikymo akcija. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Susirinkusiųjų neišgąsdino net lietus – susispietę po skėčiais jie valandą laikė plakatus su užrašais „S.Šedbarai, nekremuok tautai smegenų“, „Prezidente, mums šlykštu gyventi pedofilų valdomoje Lietuvoje“.

Prašo bylą perduoti Interpolui

Prisisegę baltus kaspinėlius su užrašu „Man ne vis vien“, jie reikalavo generalinio prokuroro Algimanto Valantino, jo pavaduotojo Gintaro Jasaičio, Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro Kęstučio Betingio bei vaiko teisių apsaugos kontrolierės Rimantės Šalaševičiūtės atsistatydinimo.

Taip pat jie prašė prezidentės įsikišti į pedofilijos bylos tyrimą ir perduoti šią bylą Interpolui bei inicijuoti prisiekusiųjų teismo atsiradimą Lietuvoje. Raštas su šiais prašymais nuneštas į prezidentūrą.

L.Kedienė: anūkė Aidą atpažintų

Su piketuotojais atvyko ir Drąsiaus Kedžio motina Laima Kedienė. Pasak jos, prokurorai iki šiol neskiria pakankamai dėmesio jos anūkės tvirkinimo bylai tirti. Esą jau ne kartą prašyta, kad leistų apžiūrėti įtariamųjų butus – mergaitė galbūt atpažintų vietas, kuriose buvo.

LNK žinios ketvirtadienį pranešė, esą, neoficialiais duomenimis, jau nustatyta trečiojo pedofilijos skandalo dalyvio – paslaptingojo Aido – tapatybė.

L.Kedienė mano, kad jei anūkei būtų parodyta jo nuotrauka, ji turėtų jį atpažinti. „Manau, kad atpažintų. Visada sakydavo: šviesių plaukų, toks truputį mažesnis nei kiti, gražiausias. Aidas, kiek suprantu iš jos pasakojimų, yra jauniausias“, – teigė L.Kedienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius