Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 12

Keliaujanti biblioteka prancūzų kalba įsikurs Klaipėdoje

Paviešėjusi Kaune, Alytuje ir Panevėžyje, šiais metais Prancūzų instituto Lietuvoje (buvęs Prancūzų kultūros centras) įsteigta Keliaujanti biblioteka įsikurs Klaipėdoje, apskrities I.Simonaitytės viešojoje bibliotekoje.
Šį vakarą I.Simonaitytės viešoji biblioteka kviečia į tradicinį renginį „Novelės ruduo“.
Į Klaipėdą atvežamos prancūzų knygos. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Keliaujančios bibliotekos fondas šiais metais papildytas, dabar ją sudaro beveik 700 įvairios tematikos leidinių prancūzų kalba visiems, kas moka arba nori išmokti prancūzų kalbą: grožinė literatūra, fotografijų ir meno albumai, leidiniai apie Prancūzijos regionus, kultūrinį paveldą, prancūzų visuomenės aktualijas, ekonomiką ir politiką, prancūzų kalbos mokymosi priemonės ir kalbos dėstymo metodinė literatūra, skirta prancūzų kalbos mokytojų ir dėstytojų kvalifikacijai kelti.

Spalio 19 d., 13 val. vyks Keliaujančios bibliotekos atidarymas.

15 val. Gerlacho palėpėje ir Renginių salėje vyks seminaras, kurio metu Prancūzų instituto kursų vadovas Benoît Frachon bei dvi stažuotojos iš Prancūzijos, Gaelle Carpentier ir Fanny Joulin, supažindins su Keliaujančios bibliotekos fondu ir papasakos, kaip naudotis jo leidiniais, kaip mokytis savarankiškai arba mokyti (pedagogams) prancūzų kalbos.

Klaipėdos apskrities I.Simonaitytės viešojoje bibliotekoje (Herkaus Manto g. 25) Keliaujanti biblioteka viešės nuo 2011 m. spalio 19 d. iki 2012 m. liepos 31 d. Leidiniais bibliotekos skaitytojai gali naudotis ne tik skaitykloje, bet ir pasiimti į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius