-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 25

Kelininkai: naktį snigs ir pustys, eismo sąlygos pablogės

Protarpiais sninga ir snyguriuoja bei pažeme pusto visoje šalyje. Klaipėdos, Tauragės, Marijampolės, Šiaulių ir Telšių apskrityse magistraliniai ir krašto keliai yra pastoviai valomi ir barstomi. Šių kelių dangos įvairios – šlapios, yra šlapio sniego košės, provėžotos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Šeštadienio naktį spustelėjo šaltukas.
Naktį gali pustyti. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Automagistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda nuo10 iki 130 km I-ma eismo juosta šlapia, II-ra vietomis yra šlapio sniego košės, nuo 130 iki 306 km I-ma eismo juosta šlapia, vietomis yra šlapio sniego košės, II-ra provėžuota, provėžose šlapias sniegas. Vilnius-Panevėžys abi eismo juostos drėgnos. Vilniaus ir Utenos apskrityse magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausiai sausos, o kur eismo intensyvumas nedidelis – provėžotos. Eismo sąlygos geros.

Rajoniniai keliai su didesniu eismo intensyvumu sausi ar provėžoti, kiti rajoniniai keliai apsnigti, pasidengę prispaustu sniegu ar apledėję. Vietomis yra sniego liežuvių. Šie kelių ruožai valomi, barstomi eismui pavojingi kelių ruožai.

Kelininkai įspėja – kadangi naktį, snigs ir pustys, eismo sąlygos pablogės. Patartina būti atidžiais ir laikytis saugaus greičio.

Šilutės rajone krašto kelyje Šilutė-Rusnė 6,5 km, dėl apsemto kelio ruožo apribotas eismas (bendras apsemto ruožo ilgis 445 m, vandens gylis apie 60 cm) lengvieji automobiliai perkeliami specialia technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, viso – 14,655 km., vandens gylis – nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai. Viso – 45,575 km. Vandens gylis siekia apie 65-110 cm.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius