Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 02 16

Keliuose – sniegas (atnaujinta 10.07 val.)

Naktį silpnai pasnigo Klaipėdos, Tauragės, Utenos, Vilniaus ir Alytaus apskrityse. Čia magistraliniai ir krašto keliai barstomi, vietomis valomi. Kelių danga pabarstytuose keliuose šlapia ar provėžuota. Eismo sąlygos patenkinamos.
Kelias Vilnius-Panevėžys slidus.
Kelias Vilnius-Panevėžys slidus / 15min.lt skaitytojo Gedimino nuotr.
Temos: 1 Sniegas

Rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu ir yra slidūs. Klaipėdos, Tauragės ir Mažeikių rajonuose vietomis tvyro rūkas, informuoja Automobilių kelių direkcija.

Geriausios eismo sąlygos išlieka Šiaulių, Panevėžio ir Kauno apskrityse, čia pagrindinių kelių dangos drėgnos ar sausos.

Kelyje 131 Alytus–Simnas–Kalvarija, 51,73 km (apie 6 km iki Kalvarijos), tilto per Kirsną pravažiuojančio transporto bendroji masė apribota iki 30 tonų. Tranzitiniam sunkiasvoriam transportui rekomenduojama apylanka į Kalvariją keliais A16 ir A5 per Marijampolę (apribojimas numatomas iki 2009-12-31).

Dėl potvynio Šilutės rajone 3 rajoninių kelių ruožai ir Pagėgių rajone 2 rajoninio kelio ruožai yra neišvažiuojami. Bendras šių apsemtų ruožų ilgis – apie 4,4 km. Vandens gylis vietomis yra iki 40 cm. Eismas draudžiamas. Be to, Šilutės rajone yra 2 sunkiai išvažiuojami rajoninių kelių ruožai. Bendras šių ruožų ilgis yra apie 600 m. Vandens gylis vietomis yra iki 15 cm.

Papildyta 10.07 val.: Kaip 15min.lt informavo skaitytojas Gediminas, greitkelyje Vilnius-Panevėžys vietomis sniegas, kitur šlapia. Kelias slidus. Ten budi nemažai policijos pareigūnų.

Daugiau informacijos apie šios dienos orus skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius