Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 14

Ketvirtadienį su valstybiniu vizitu Lietuvoje lankysis Lenkijos prezidentas

Trečiadienio vakare, balandžio 15 dieną, į Lietuvą su valstybiniu vienos dienos vizitu atvyks Lenkijos Respublikos Prezidentas Lechas Kačynskis ir jo vadovaujama delegacija.
Lechas Kaczynskis
Lechas Kaczynskis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Balandžio 16-ąją, ketvirtadienio rytą įvyks oficiali Lenkijos Prezidento sutikimo ceremonija, po kurios abiejų šalių prezidentai ketina aptarti dvišalius santykius, energetikos projektų įgyvendinimo galimybes regione ir Rytų kaimynystės politikos aktualijas.

Lenkijos Prezidentas Antakalnio kapinėse pagerbs žuvusiųjų už Lietuvos nepriklausomybę atminimą ir padės vainiką ant jų kapų. Prezidentas L.Kačynskis taip pat vyks į Rasų kapines ir padės vainiką ant Lenkijos karių memorialo.

Tą pačią dieną Lenkijos vadovas pietaus su Ministru Pirmininku Andriumi Kubiliumi, susitiks su Seimo Pirmininku Arūnu Valinsku, praneša Prezidento spaudos tarnyba.

Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus su ponia Alma Adamkiene surengs iškilmingą vakarienę Lenkijos Respublikos Prezidento Lecho Kačynskio ir ponios Marijos Kačynskos valstybinio vizito Vilniuje garbei.

Ketvirtadienio vėlų vakarą Lenkijos vadovas ir jį lydinti delegacija išvyks į Varšuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius