Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 31

Ketvirtadienį visoje Lietuvoje vėl protestuos pareigūnai

Šį ketvirtadienį vyksiančioje įspėjamojoje protesto akcijoje „Basas pareigūnas – nesaugūs žmonės“ dalyvaus beveik tūkstantis skirtingų Lietuvos teisėsaugos įstaigų pareigūnų.
Penktadienį 12 val. į įspėjamuosius piketus prie Seimo, Vyriausybės ir Finansų ministerijos rinkosi pareigūnai.
Penktadienį 12 val. į įspėjamuosius piketus prie Seimo, Vyriausybės ir Finansų ministerijos rinkosi pareigūnai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Mitingas Streikas

Vilniuje ir visuose apskričių centruose susibursiantys ugniagesiai, muitininkai, pasieniečiai, policininkai ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai sieks dar kartą atkreipti Vyriausybės dėmesį į katastrofišką teisėsaugos sistemos įstaigų padėtį, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Akciją organizuojančių Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo (NPPSS), Lietuvos ugniagesių gelbėtojų profesinių sąjungų susivienijimo (LUGPPS) ir Muitinės darbuotojų profesinės sąjungos (MDPS) atstovai teigia, kad akcijai jau pasiruošta, o visi leidimai rengti protesto akcijas gauti.

„Tęsiame mūsų kolegų policininkų praėjusią savaitę pradėtus protestus. Tikimės, kad mūsų dar garsiau išsakytas raginimas liautis griovus teisėsaugos sistemą privers valdžios vyrus atsikvošėti. Ketvirtadienį politikai išgirs mūsų paskutinį kvietimą grįžti prie derybų stalo ir kartu spręsti esamas problemas“, – teigia Vytautas Bakas, NPPSS pirmininkas.

NPPSS, LUGPPS ir MDPS yra didžiausias Lietuvoje pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimas, kurio nariai yra beveik 6 tūkstančiai ugniagesių, muitininkų, pasieniečių, policijos, viešojo saugumo, finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius