Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 07

Ketvirtąja ekonomikos ir inovacijų viceministre tapo Ieva Valeškaitė

Ekonomikos ir inovacijos ministrės Aušrinės Armonaitės viceministrų komandą papildo ekonomistė Ieva Valeškaitė, iki šio ėjusi ministrės patarėjos pareigas. I.Valeškaitė kuruos geresnį reguliavimą ir verslo priežiūrą, verslo mokestinę aplinką, taip pat jai pavesta užduotis ministerijoje sukurti ekonominės analizės padalinį, kurio šioje įstaigoje iki šiol nebuvo, rašoma ministerijos pranešime žiniasklaidai.
Ieva Valeškaitė
Ieva Valeškaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Viceministrė turi 10 metų darbo patirtį ekonominės politikos analizės, verslo reguliavimo ir mokesčių srityse, yra įgyvendinusi mokesčių projektus Lietuvos ir užsienio šalių nevyriausybiniame sektoriuje. 33 metų I.Valeškaitė penkerius metus dirbo Laisvosios rinkos institute vyresniąja politikos eksperte – kuravo projektus, susijusius su verslo aplinkos gerinimu, teisėkūros kokybės ir mokesčių sistemos skaidrumo didinimu ir paprastesniu mokesčių administravimu.

2012–2015 metais ji dirbo Vyriausybės kanceliarijos Užsienio ir Europos Sąjungos reikalų skyriuje.

I.Valeškaitė yra baigusi dviejų bakalauro krypčių studijas – tarptautinės ekonomikos ir politikos mokslų, taip pat taikomosios makroekonomikos magistro studijas Vilniaus universitete. I.Valeškaitė moka anglų, rusų kalbas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius