Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 04

Kiek vertas spektaklis – spręs publika

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pradėjo platinti nemokamus kuponus-bilietus.
Spektaklį „Baletinė Čaplino ir Dolskio korta“ žiūrovai galės pamatyti įsigiję proginį teatro mėnesio bilietą.
Spektaklį „Baletinė Čaplino ir Dolskio korta“ žiūrovai galės pamatyti įsigiję proginį teatro mėnesio bilietą. / Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro nuotr.

„Su šiais kuponais žiūrovai pamatys nuostabų baleto spektaklį „Baletinė Čaplino ir Dolskio korta“. Ir pažiūrėję spektaklį galės sumokėti už jį tiek, kiek jų manymu jis vertas“, – sakė teatro Marketingo skyriaus vedėja Vita Petrauskienė.

Nemokamus kuponus galima įsigyti teatro kasoje. Po spektaklio žiūrovai bus kviečiami pasidalinti savo įspūdžiais apie reginį bei susimokėti tiek, kiek kas gali. „Mums nesvarbu, ar tai bus vienas centas, ar keli šimtai litų“, – pasakojo V.Petrauskienė.

Ši idėja – ne naujiena. Vienas britas tokią sistemą, kai mokesčio dydis paliekamas klientų valiai, taikė užkandinėje. Paradoksas, tačiau paskaičiavus paaiškėjo, kad šeimininkas nuostolių nepatyrė. Netgi priešingai, kai kurie klientai buvo kur kas dosnesni.

Pasak V.Petrauskienės, teatralams svarbu sužinoti, ar jų spektaklis žiūrovus patraukė dėl savo pobūdžio, ar dėl galimybės jį pamatyti nemokamai.

Baleto spektaklis „Baletinė Čaplino ir Dolskio korta“ bus rodomas kovo 28-ąją.

Tradicinis renginys, pagerbiantis miesto teatrų žmones „Padėkos kaukė“, taip pat pažers staigmenų. Bilietai į renginį žiūrovams taip pat nieko nekainuos. Tačiau kiekvienas apsilankęs iškilmingoje ceremonijoje turės įsigyti nors vieną daiktą iš teatro mugės. Nesvarbu, ar tai bus žvakidė, ar ženklelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius