Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 18

KK2: kodėl stringa daugiabučių renovacija?

LNK info šou „KK2“ praneša: išgelbėti tautą nuo visiško skurdo, bado ir emigracijos galėjo masinė daugiabučių namų renovacija. Renovacijos programos esmė ta, kad Lietuva, skirdama pusę milijardo litų pinigų, iš Europos Sąjungos gauna dar vieną milijardą litų. Dar apie pusantro milijardo buvo planuota gauti iš komercinių šalies bankų. Iš viso trys milijardai. Tačiau šios milžiniškos lėšos trūnija bankuose, nes vyriausybės paruošta renovacijos programa neveikia.
Ketinama renovuoti ne pavienius namus, o ištisus kvartalus.
Ketinama renovuoti ne pavienius namus, o ištisus kvartalus. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tuo metu, kai Lietuvos ūkis ir verslas merdi, kai žmonės neranda darbo tėvynėje ir masiškai bėga į užsienį, premjero Andriaus Kubiliaus vadovaujama Vyriausybė nusispjovė į bankuose rūgstančius Europos milijardus.

Vietoj to, kad Vyriausybė pagaliau pradėtų masinę renovaciją, ji šį visai Lietuvai reikšmingą projektą, ėmė ir galutinai sužlugdė! Sumažino renovacijai skirtą kompensaciją: vietoj 50 procentų, kompensuoja tik 15 procentų.  Blogai ir tai, kad renovacijos nesulaukę tūkstančiai statybininkų – bedarbių išdulkėjo iš Lietuvos.  Statybų įmonės vadovas neslepia - bendrovė balansuoja ant bankroto ribos. Atsitiesti verslininkas tikėjosi prasidėjus daugiabučių renovacijai.

Apie daugiabučių namų renovaciją šiandien „KK2“ 19.10 su Ugne Skonsmanaite ir Tomu Ališausku per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius