-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 03

Klaipėda ruošiasi kalėdinei mugei

Septintą kartą „Expo vakarai“ klaipėdiečius kviečia į kalėdinę mugę. Mugė vyks 7 dienas – nuo gruodžio 17 iki 23 dienos.
Mugė vyks 7 dienas, nuo gruodžio 17 iki 23 dienos.
Mugė vyks nuo gruodžio 17 iki 23 dienos. / Organizatorių nuotr.

Organizatoriai šiais metais tęsia praėjusių metų temą „Laudiškos Kalėdos“. Liaudiškos mugės tematiką atspindi tautodailininkų bei amatininkų dirbiniai, kulinarijos paveldo gaminiai, šiaudiniais žaislais puošta mugės aplinka bei folkloro ansamblių pasirodymai ant scenos, gyvūnų kampelis bei veikianti kūrybinė dirbtuvė, kurioje bus galima ne tik pasigaminti originalių dovanų, bet ir sužinoti idėjų, kaip kurti šventines dovanas artimiesiems. 

Kalėdinės mugės visas plotas bus suskirstytas į keturias zonas. Šiais metais didelis dėmesys  skiriamas tautodailės ir amatų atstovams. Pirma zona skirta šios srities meistrams. Lankytojai galės išvysti rankų darbo keramikos, tekstilės, vilnos, stiklo, gintaro, medžio gaminių. Nemažai bus ir rankų darbo papuošalų, veltinio gaminių, medinių žaislų ir žaidimų.

Mugėje bus galima įsigyti ir gardaus maisto šventiniam stalui – nuo šviežios naminės duonos, rūkytų mėsos gaminių, sūrio, natūralių arbatžolių, įvairiausių prieskonių, medaus, konditerijos gaminių, lietuviško gyvojo alaus iki raudonųjų ikrų.  

Be tradicinių suvenyrų ir dovanų, šventiniame prekybos renginyje lankytojai ras kvapnių aliejų, profesionalios ir lietuviškos kosmetikos, namų apyvokos reikmenų ar net aprangos.

Paroda vyks buvusiame prekybos centre „Senukai“ (Artojo g. 3).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius