Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 22

Klaipėdiečiai savaitgalį traukė žiūrėti kino

Pirmasis naujojo „Forum Cinemas“ kino centro Klaipėdos „Akropolyje“ darbo savaitgalis pritraukė rekordinį žiūrovų skaičių.
Kino teatras
Kino teatras / „Scanpix“ nuotr.

5000 klaipėdiečių ir miesto svečių lapkričio 19-21 dienomis suplūdo pasižiūrėti kino, o populiariausias filmas uostamiestyje savaitgalį buvo pirmoji filmo „Haris Porteris ir Mirties relikvijos“ dalis, sulaukęs beveik 2000 žiūrovų. 3D filmą „Piranijos“ savaitgalį Klaipėdoje aplankė daugiau nei 500.

„Jau pirmasis savaitgalis paneigė mitą, neva klaipėdiečiai nemėgsta kino – jie juo žavisi, bet nori aukščiausios kokybės ir geros kainos. Manau, kad technologinės naujovės ir ženkliai mažesnė nei anksčiau bilietų kaina vėl sugrąžins žmones į kiną“, - sako „Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis.

„Forum Cinemas“ klaipėdiečiams pristatys ne tik naujausius Holivudo ir Europos kino studijų filmus, bet ir nekomercinį kiną. Lapkričio 26-28 dienomis Klaipėdos „Akropolio“ kino centre bus rodomi festivalio „Scanorama“ filmai, o jau nuo šio penktadienio – ir nacionalinė premjera – naujausias lietuviškas režisieriaus Kristijono Vildžiūno filmas „Kai apkabinsiu tave“.

„Forum Cinemas“ Klaipėdos „Akropolyje“ įsikūrė buvusio „Cinamon“ kino teatro vietoje. Per trumpą laiką „Forum Cinemas“ bendrovė čia įrengė modernius kino projektorius ir įdiegė 3D skaitmeninio kino projekciją. Kino centre yra 6 salės, kuriose vienu metu filmus gali žiūrėti daugiau nei 1100 žmonių.

Bilietas į paprastus kino seansus „Forum Cinemas“ kino centre kainuoja nuo 9 iki 14 litų.

Per porą mėnesių „Forum Cinemas“ rekonstruos kino barus, kasas, iš esmės atnaujins kino fojė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius