Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 02

Klaipėdiečiams – „Šeimų savaitgaliai“

Parodų rūmai (Didžioji Vandens g. 2) kaip ir praėjusiais metais kviečia šeimas savaitgalius praleisti kūrybiškai.
edukacija
Edukaciniai užsiėmimai / KKKC nuotr.

Sausio 7 dieną, šeštadienį, 12 val. Šeimų savaitgalis „Piešimas – linijos labirintai“. „Žinome, kad viskas prasideda nuo taško, tačiau žinome ir tai, kad jis judėdamas brėžia liniją. Be linijos nebus ir piešinio. Mėginsime tapti linijos meistrais, kursime įdomų, dinamišką ir nepakartojamą savo „linijinį“ kūrinį“, – sako organizatoriai.

Sausio 14 dieną 12 val. Šeimų savaitgalis „Aš dailininkas: piešimas parodoje“. Piešimas parodoje – tai galimybė patirti kūrybos proceso džiaugsmą, įkūnyti menines fantazijas, buvimą ir kūrimą drauge. Tu būsi dailininkas, kuris potėpis prie potėpio, spalvų palete, savo jausmais, nuotaika sukurs savo paveikslą.

Sausio 21 dieną 12 val. Šeimų savaitgalis: „Vitražo motyvai”. Vitražas – tai paveikslas iš spalvoto stiklo gabalų, sutvirtintų švino juostelėmis. Vitražo grožį atskleidžia šviesa. Užsiėmimo metu kursime vitražo nuotaiką dažais ant stiklo.

KKKC nuotr./Šeimoms vykdomi įvairūs užsiėmnimai.
KKKC nuotr./Šeimoms vykdomi įvairūs užsiėmnimai.

Sausio 28 d. 12.00 val. Šeimų savaitgalis: „Mozaikos raštai“. Mozaika – tai piešinys ar paveikslas, kai vaizdas kuriamas iš įvairių medžiagų. Galima rinktis ir ne tokias tradicines medžiagas: veidrodžių šukes, karoliukus, akmenukus, polimerinio molio ir metalines plokšteles ar net kiaušinių lukštus. Iš mažų gabalėlių kursite didelę mozaiką iš...

Būtina išankstinė registracija telefonu: 313691 arba el. paštu: virginija@kulturpolis.lt.   Užsiėmimo kaina įeina į bilieto kainą – vaikams 2 Lt, suaugusiems 4 Lt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius