Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

Klaipėdiečiams žadėjo remontą – atvežė cirką

Klaipėdiečių džiugesį, kad pagaliau bus sutvarkyta automobilių aikštelė, pakeitė nusivylimas – automobiliai buvo patraukti, o į jų vietą atvežtas cirkas.
Klaipėdiečiams po langais išdygo cirkas.
Klaipėdiečiams po langais išdygo cirkas. / 15min.lt skaitytojo Tado nuotr.
Temos: 2 Klaipėda Cirkas

„Jaučiamės apgauti. Dar prieš kelias dienas gavome raštelius, kad aikštelė bus remontuojama ir turime skubiai patraukti mašinas. Visi apsidžiaugėm, tačiau praėjus vos kelioms dienoms pamatėme, kad niekas nesiruošia jokio remonto daryti – čia pastatytas cirkas“, – kalbėjo Taikos pr. 35C namo gyventojas Tadas. Vyras tikino, kad nėra nusiteikęs prieš cirką – jis gali būti, tačiau įžeidė pačios aplinkybės.

Ant jo automobilio buvo paliktas raštelis: „Informuojame, kad nuo 2013 m. birželio 17 d. (pirmadienio) 6 val. ryto nebus galimybės automobilio statyti šioje aikštelėje (Paryžiaus Komunos g. 4). Aikštelė bus remontuojama. Jei automobilis bus paliktas aikštelėje po nurodyto termino, mes jį turėsime patraukti patys.“

Tadas savo automobilį patraukė nedelsiant. „Kaimynai pasakojo, kad viena mašina buvo tiesiog nutempta į šoną“, – pasakojo pašnekovas.

„Amber cirko“ iš Alytaus vadovai 15min.lt tikino pirmą kartą girdintys apie kaimyninių namų gyventojų pyktį. Jie aiškino išsinuomoję aikštelę porai savaičių iš gretimo pastato savininko, leidimus visus turi. „Mums sakė, kad ketinama remontuoti aikštelę – mes išvažiuosime ir ji bus remontuojama“, – aiškino cirko darbuotojai. Jie labiau rūpinosi tuo, kad Klaipėdoje šiuo metu atvažiavęs dar vienas cirkas.

„Dabar situacija komplikuota – statome mašinas, kur papuola“, – aiškino Tadas.

Gyventojai veltui bandė prisiskambinti numeriu, nurodytu ant lapelių – niekas nesiteikė kalbėti.

„Nesvarbu, kas buvo parašyta. Klausimas koks? Moralės ar teisės? Aikštelė – mūsų turtas ir mes siekėm, kad žmonės patrauktų mašinas. Jie patraukė. Teisiškai – viskas yra tvarkinga. Išvažiuos cirkas – galės vėl statyti mašinas“, – teigė prekybos ir pramogų centro „Vaidila“ savininkės sūnus Tomas, kurio numeris ir buvo užrašytas ant lapelių. Jis neslėpė, kad dabar remontuoti aikštelės neketinama.

Įmonė valstybei priklausančią žemę yra išsinuomojusi 99 metams. Iki šiol jokių nesusipratimų nebuvo kilę – gyventojai laisvai čia statydavo automobilius.

15min.lt skaitytojo Tado nuotr./Praaymas patraukti automobilį
15min.lt skaitytojo Tado nuotr./Prašymas patraukti automobilį

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius