Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 08

Klaipėdietėms – gėlės ir šypsenos iš policininkų rankų

Tarptautinę moters dieną, kai pajūryje tebekaraliauja žiema, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pasklido į gatves su tulpių žiedais rankose. Kasmete tradicija jie sveikino su švente moteris ir paneles, sakė komplimentus ir linkėjo būti mylimomis, žydinčiomis, linksmomis.
Klaipėdos pareigūnai sveikino moteris su Tarptautine moters diena
Klaipėdos pareigūnai sveikino moteris su Tarptautine moters diena / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kartu su Kelių policijos pareigūnais, kurie miesto centre ir kitose vietose gėlėmis pamalonino vairuotojas bei automobilių, autobusų ar kitų transporto priemonių keleives, į uostamiesčio gatves šiemet patraukė ir Patrulių rinktinės bei Prevencijos skyriaus pareigūnai.

Gėlėse skendo ir Vyriausiasis policijos komisariatas, mat neliko darbuotojos, kuriai kolegos nebūtų įteikę margaspalvių pavasario pranašų.

„Mielos moterys, Jei Jums nepasitaikė Klaipėdos gatvėse sutikti pro tulpių puokštę žvelgiančių linksmų policijos pareigūno akių, žinokite, kad kiekvienai iš Jūsų policininkai siunčia šilčiausius linkėjimus“, – rašoma Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius