-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 17

TS-LKD Tautininkų frakcijos vadovu išrinktas Žilvinas Leškevičius

Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių būstinėje Kaune, 2011 m. spalio 15 d. įvyko planuota rinkiminė-ataskaitinė TS-LKD Tautininkų frakcijos konferencija. Vienas pagrindinių konferencijos tikslų ir uždavinių buvo išsirinkti naująją frakcijos vadovybę bei kitus valdymo organus.
Naujoji frakcijos valdyba
Naujoji frakcijos valdyba / Tautininkų nuotrauka

Vadovaujantis frakcijos statutu, frakcijos pirmininkas buvo renkamas slaptu balsavimu. Iš iškeltų dviejų kandidatų į frakcijos pirmininkus  Algirdo Augustino Into ir Žilvino Leškevičiaus, po įvykusio balsavimo paaiškėjo, kad daugumos konferencijos dalyvių sprendimu naujuoju frakcijos pirmininku išrinktas Ž.Leškevičius.

Konferencijos metu taip pat buvo išrinkta ir naujoji frakcijos valdyba, kurios nariais frakcijos pirmininko siūlymu tapo: vicepirmininku – A.A.Intas, sekretoriumi – Gintautas Tamulaitis, iždininku – Algirdas Lapinskas, valdybos nariais – Arvydas Radžiūnas bei Petras Stanslovas.

Konferencijoje taip pat buvo išrinktos ir kitos frakcijos struktūros tai – Kontrolės ir Etikos komisijos. TS-LKD Tautininkų frakcijos Konferencija, vertindama praėjusio laikotarpio frakcijos veiklą ją įvertino kritiškai, bei priėmė tam atitinkamą nutarimą. Pasibaigus konferencijai naujasis frakcijos pirmininkas Ž.Leškevičius sakė: „Džiugu, kad po beveik penkių mėnesių pertraukos ir patirto sukrėtimo Tautininkai sugebėjo išlikti vieningi, tik visų mūsų pastangomis, mes išsaugojome frakciją, jos struktūrą, o svarbiausia, kad mes išsaugodami frakciją, tuo pačiu išsaugojome ir garantavome buvusios Lietuvių tautininkų sąjungos tautinių vertybių bei patriotiškų tradicijų tęstinumą, kurias Tautininkai puoselėja jau beveik 90 metų.“

Svarbiausiais ir artimiausiais frakcijos tikslais, naujasis pirmininkas, laiko normalių santykių atkūrimą tarp frakcijos ir visos jungtinės partijos vadovybės, bei stiprų frakcijos veiklos gaivinimą ir praplėtimą.     

Po ne vieną mėnesį trukusios pauzės, Tautininkų frakcija išsirinkusi savo naująją vadovybę imasi toliau visavertiškai tęsti savo politinę veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius