-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 06

Klaipėdoje įkurta asociacija nukentėjusiems nuo bankų

Lietuvoje įkurta Nukentėjusiųjų nuo bankų asociacija, siekianti suburti fizinius ir juridinius asmenis, kurie nukentėjo nuo finansinių įstaigų dėl jų nesąžiningų veiksmų ir dominavimo.
Pinigai
Pinigai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Bankas

Idėja įkurti asociaciją kilo dėl Skandinavijos bankų neskaidrios veiklos. Asociacija sieks ginti pažeistas narių teises bei pakeisti kreditavimo sistemoje nusistovėjusias nuostatas, kurios yra nepalankios kreditų turėtojams, neskatina fizinių ir juridinių asmenų geresnio  gyvenimo ir verslo plėtros. Asociacija vadovaujasi tuo, kad kreditavimo sistema turi būti pagrįsta sąžiningumo principu, kuris suteiktų galimybę turėti lygias teises ir jas ginti.

Susiklosčiusi situacija rodo, anot asociacijos įkūrėjų, kad yra labai daug fizinių ir juridinių asmenų, kurie nukentėjo nuo bankų dėl jų nesąžiningų veiksmų, tačiau dėl finansinėms įstaigoms suteiktos galios, jie negali apginti savo teisių ir interesų. Dėl šių priežasčių, Nukentėjusiųjų nuo bankų asociacija vaidins svarbų vaidmenį atstovaudama nuo finansinių įstaigų nuketėjusius asmenis.

Pirmas asociacijos žingsnis yra surinkti inormaciją apie nuo bankų nukentėjusius fizinius ir juridinius asmenis. Nukentėjusiųjų nuo bankų asociacija jau pradėjo savo veiklą ir priiminėja nukentėjusius asmenis. Gaunama informacija yra sisteminama. Gautos informacijos pagrindu bus keliami ieškiniai už netinkamą komercinių bankų priežiūrą, jų sukeltą žalą ir nelygiavertes sąlygas.

Asociacija jau sulaukė pritarimo ir bendradarbiaus su partneriais, kurie yra suvienyti tų pačių tikslų, taipogi su Seimo nariais bei politikais. Asociacija planuoja savo veiksmus didžiuosiuose šalies miestuose bei tarptautinėse institucijose. Su ja susisiekti galima elektroniniu paštu info@nnba.lt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius