Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 01

Klaipėdoje įsisiautėjo kanalizacijos dangčių vagišiai

Uostamiestyje vienas po kito vagiami kanalizacijos dangčiai, paliekantys atvirus šulinius.
Klaipėdoje vienas po kito atveriami kanalizacijos šuliniai. Apie atvirą šulinį Uosto gatvėje, ties „Klasco“ pranešė 15min.lt skaitytojas.
Klaipėdoje vienas po kito atveriami kanalizacijos šuliniai. Apie atvirą šulinį Uosto gatvėje, ties „Klasco“ pranešė 15min.lt skaitytojas. / 15min.lt skaitytojo nuotr.

„Tos vagystės su pertrūkiais tęsiasi eilę metų“, - teigė bendrovės „Klaipėdos vanduo“ Tinklų departamento direktorė Dalia Venckūnienė.

Ypač daug dangčių nuvogta Pievų gatvėje. Atviri liko keli šuliniai ir gatvėje, ir pievoje.

Kanalizacijos šulinių dangčiai gaminami iš ketaus. Pievoms ir šaligatviams jie gaminami lengvesni, gatvėms – sunkūs, gebantys atlaikyti apie 40 tonų svorį. Toks dangtis gali kainuoti ir apie 400 Lt.

Anot D.Veckūnienės pridarytus nuostolius sunku ir apskaičiuoti. Dalį dangčių jau buvo pavykę susigrąžinti iš metalo supirktuvių. Apie žmones, karučiais vežančius kanalizacijos dangčius, buvo pranešę praeiviai. Netrukus metalo vagys buvo sulaikyti.

Tikimasi, kad ir dabar pavogti dangčiai netrukus bus surasti.

Klaipėdos kanalizacijos šulinius slepiantys dangčiai gabenami iš Prancūzijos ar Belgijos. Buvo bandoma naudoti ir Pravieniškėse kalinių pagamintus dangčius, tačiau jie nepasiteisino. Dangčiai buvo nekokybiški.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius