Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 17

Klaipėdoje – jubiliejinė statybos paroda

Ketvirtadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje bus atidaryta jau dvidešimtoji „Expo Vakarų“ rengiama statybų verslo paroda „Individuali statyba“, pritrauksianti per 250 dalyvių.
Paroda „Individuali statyba“
Paroda „Individuali statyba“ / „Expo vakarai“ nuotr.

„Ši paroda unikali tuo, kad vyksta jau dvidešimt metų ir be jokių pertraukų. Daugiau nė viena šalyje rengiama paroda neegzistavo taip ilgai“, – teigė „Expo Vakarų“ parodos koordinatorė Dovilė Vertelytė.

Paroda užims „Švyturio“ areną, persikels ir į lauką. Planuojama, kad visas parodos plotas bus apie 3470 kv. m. Anot D.Vertelytės, šiemet statybų įmonės jau drąsesnės ir parodoje pageidauja didesnių plotų. „Statybų verslo atstovai buvo pirmieji, pajutę krizę ir jiems ji buvo skaudžiausia. Dabar jaučiama, kad situacija pagerėjusi. Statybininkai juokauja, kad jiems pasitarnavo „Snoro“ griūtis. Po jos žmonės ėmė drąsiau investuoti į būstą“, – teigė D.Vertelytė.
Parodos rengėjai ketina atsidėkoti septynioms kompanijoms, kasmet aktyviai prisidedančioms prie „Individualios statybos“ organizavimo. Joms bus įteikti specialiai jubiliejinei parodai sukurti juvelyro Vytauto Karčiausko meniniai ženklai – vinys.

Viliamasi, kad šiemet parodą per keturias dienas aplankys bent 25 tūkst. žmonių. Juolab, kad ir šiemet prie „Individualios statybos“ jungsis paroda „Mano sodas“ su sodinukais, vaismedžiais ir sodo technika.

Kiekvieną dieną rengiami seminarai ir paskaitos. Ketvirtadienį  dėmesys bus skiriamas sodininkams. Penktadienį arenoje rengiama konferencija „Darniosios jūros vėjo energetikos Pietų Baltijos regione link“. Laukiama pranešėjų iš Danijos technikos universiteto, Vokietijos ir Lietuvos jūros vėjo energetikos ekspertų. Paskaitos prasidės 11 val.

Ekspozicija bus atvira kasdien nuo 10 iki 19 val. Sekmadienį „Individuali statyba“ veiks iki 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius