Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 21

Klaipėdoje užveriamas pagalbos ukrainiečiams centras

Klaipėdoje užvertas Melnragėje kelis mėnesius veikęs pagalbos ukrainiečiams centras. Visa surinkta, bet neišdalinta parama, išrūšiuota ir bus išgabenta į Ukrainą.
Paramos Ukrainai centras Klaipėdoje atviras jau kelis mėnesius
Paramos Ukrainai centras Klaipėdoje veikė kelis mėnesius. Per tą laiką paaukotas solidus kiekis daiktų / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Tik prasidėjus karui Melnragėje, Audros gatvėje, buvo atvertas pagalbos ukrainiečiams centras. Ištisus mėnesius klaipėdiečiai ir aplinkinių vietovių gyventojai nešė paramą. Sulaukta tūkstančių ukrainiečių ir šimtų savanorių, stojusių į pagalbą. Jau po kelių savaičių savanoriauti ėmė ir Klaipėdoje ramybės uostą radę ukrainiečiai.

Tačiau paramos mastai mažėjo, mažėjo ir pačių karo pabėgėlių. Ir nors jų srautas neišnyko, nuspręsta centro veiklą stabdyti. Juolab kad ir sutartis dėl patalpų ėjo į pabaigą.

„Taigi, atėjo kita karo fazė, kitokia bus ir mūsų pagalba. Daryti ir padėti nė vienas neatsisakome, nes puikiai suvokiame, jog karas toli gražu nesibaigė“, – pranešė centro kuratoriai.

Visa surinkta, tačiau neišdalinta parama, buvo surūšiuota ir bus išgabenta į Ukrainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius