Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 18

Klaipėdoje vasariškų orų bus prašoma su M.Mikutavičiaus dainomis

Siekiant į pajūrį pritraukti poilsiui palankesnius orus, 21-ame aukšte įsikūrusioje „Dr.Who Terasoje“ penktadienį ruošiamąsi surengti muzikines apeigas, kurių metu koncertuos Marijonas Mikutavičius.
Marijonas Mikutavičius penktadienį koncertuos Klaipėdoje.
Marijonas Mikutavičius penktadienį koncertuos Klaipėdoje. / Organizatorių nuotr.

Nors vasara vis dar sunkiai bando įsivažiuoti ir karštomis dienomis nelepina, Klaipėdos naktinio klubo „Dr.Who“ atstovai moja ranka ir kviečia netikėti metereologais, o pasikliauti gera nuotaika bei teigiamomis viltimis.

„Praėjusį kartą varlės nepadėjo, todel šį kartą imsimės tiesioginių veiksmų ir bandysime susitarti su dangumi surengdami geros muzikos koncertą arčiau debesų“, - šypsodamiesi teigė renginio organizatoriai.

Anot jų, kai oro sąlygos tinkamos „Dr.Who Terasa“ paprastomis dienomis veikia pilnu pajėgumu, suteikdama miesto gyventojams ir svečiams išskirtinę galimybę mėgautis 70 metrų aukštyje atsiveriančiais pajūrio vaizdais.

Tikimąsi, jog šį penktadienį po atviru dangumi uždainuosiantis M. Mikutavičius bei gyvai užgrosiantys muzikantai padės tašką nenuspėjamos krypties vėjams bei nepageidaujamiems debesims.

„Marijonas neveltui vadinamas draugiškiausiu Lietuvos šou verslo atstovu, - dėstė savo argumentus „Dr.Who“ atstovai, - tad viliamės, jog jis sugebės susidraugauti ir su tais, kurie atsakingi už gamtos veiksmus.“

Dainininkas uostamiestyje itin laukiamas ne tik dėl savo pozityvaus bendravimo su visais, bet ir dėl mėgiamų bei išsiilgtų kūrinių. Koncerto organizatoriai su džiaugsmu prisimena, jog praėjusių metų pabaigoje klube „Dr.Who“ įvykęs M. Mikutavičiaus pasirodymas pritraukė marias žmonių ir buvo vienas didžiausių renginių šios pasilinksminimo vietos istorijoje.

Koncerto pradžia – 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius