-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 05 10

Klaipėdos „Akropolyje“ – kaip per atidarymą (nuotraukos)

Iš naktinių išpardavimų didžiųjų miestų „Akropoliuose“ bene sėkmingiausias buvo Klaipėdoje.
Lankytotojų „Akropolyje“ – kaip per atidarymą
Lankytotojų „Akropolyje“ – kaip per atidarymą (nuotraukos) / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Didžioji nuolaidų naktis „Jamam“ Klaipėdoje prasidėjo šeštadienį 22 valandą ir tęsėsi iki 3 valandos nakties. 

Parduotuvėse  prekėms bei pramogoms buvo suteikiamos nuolaidos iki 50 procentų. Parduotuvėje „Maxima“ tuo metu buvo taikoma 40 procentų nuolaida drabužiams, avalynei, galanterijai, tekstilei, žaislams, automobilių priežiūros prekėms, indams bei namų apyvokos reikmenims. Pirkėjai atvyko ne tik iš Klaipėdos, bet ir specialiai čia dėl nuolaidų atvažiavo iš kitų miestų.

„Traukė ne tik išpardavimas, bet norėjosi pamatyti, kaip atrodo didysis išpardavimas naktį. Niekada nesame apsipirkinėję nakties metu, – šypsojosi kartu su šeima iš Kretingos atvažiavęs Jonas. – Ir šiaip – kodėl neįsigijus prekių kur kas pigiau. Mus labiausiai domino namų apyvokos daiktai. Žmona nusipirko kelis indus, dukrai paėmėme kelis drabužius.“ Kalbinti žmonės pasakojo, kad labiausiai nepatiko ilgai stovėti eilėse, tačiau dėl pigesnių prekių negailėjo tam skirti laiko.

Anot Klaipėdos „Akropolio“ valdytojo Ovidijaus Zibalio, šeštadienį buvo didžiuliai žmonių srautai. Lankytojų skaičius buvo panašus kaip per prekybos ir pramogų komplekso atidarymą. Paskaičiuota, kad žmonių atvyko daugiau nei 47 tūkstančiai. Daugybė žmonių rinkosi ne tik į parduotuvės, bet ir kavines.

Kaip „15min“ teigė „Maximos“ atstovė  Renata Saulytė, Klaipėdoje apsilankė daugiausiai žmonių. „Klaipėdoje daug pirkėjų atėjo galbūt todėl, kad čia toks išpardavimas buvo naujiena“, - sakė ji. Uostamiestyje didžiojoje „Maximoje“ per kelias valandas apsilankė 5 tūkst. pirkėjų, nuolaidų suteikta už 150 tūkst. litų. Anot R.Saulytės, žmonės daugiausiai pirko avalynę, drabužius.  Pasak Klaipėdos “Akropolio” atstovų, per išpardavimą jokių incidentų neužfiksuota.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius