-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 23

Klaipėdos arena: darbai įpusėjo, keliamasi į vidų (nuotraukos, video)

Klaipėdos arenos statybininkai pamažu keliasi į vidų. Viliamasi, kad iki sausio pavyks baigti lauko darbus ir vidaus darbai gerokai pasistūmės į priekį.
Klaipėdos arenos statytojai darbus ketina užbaigti iki balandžio.
Klaipėdos arenos statytojai darbus ketina baigti iki balandžio. / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.

Iš pradžių Klaipėdos areną ketinta baigti iki šių metų pabaigos, tačiau terminas pratęstas iki balandžio pirmosios. Iki to laiko, kaip tikino po arenos vidų žurnalistus vedžiodamas Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius, arena tikrai bus įrengta.

Dabar, skaičiuojama, jau atlikta apie pusė darbų. Jau baigiama ruošti automobilių stovėjimo aikšteles. Anot darbų rangovų, iš viso bus įrengta vietos maždaug 1 500 automobilių.

Baigiama sumontuoti gelžbetonio konstrukcijas, stogą, jau dedami stiklai į fasadą. Kai pastatas bus visiškai užsandarintas, visi statybininkai persikels į vidų ir pradės apdailos darbus. Šiuo metu kasdien arenos statybvietėje dirba apie 200 žmonių, neatmetama galimybė, kad pajėgas teks didinti.

Jau panaudota apie 40 proc. statyboms numatytų lėšų. Teigta, kad uostamiesčio arena, kurioje vyks Europos vyrų krepšinio čempionatas, atsieis apie 55 mln. Lt. Kol verda arenos statybos, šalia griaunamas  vaiduoklį primenantis pastatas, užkliuvęs ir FIBA vadovams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius