-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 14

Klaipėdos autobusų keleivis: esame priversti kvėpuoti dujomis

Į 15min.lt redakciją kreipėsi pasipiktinęs klaipėdietis, kasdien važinėjantis miesto autobusais. Studentas Saulius piktinasi, kad keleiviai yra priversti kvėpuoti techniškai netvarkingų autobusų dyzelino dujomis.
Aprūkęs Klaipėdos autobusas
Aprūkęs Klaipėdos autobusas / Sauliaus nuotr.

Studentas įsitikinęs, kad didelė miesto autobusų kaina diktuoja griežtesnius komforto standartus ir klientų lūkesčius. „Darytina išvada, kad vežėjas, turintis monopolį, gali pavėluotai pastebėti problemas, neturi pakankamo ryšio su savo klientais, todėl nežino apie šią problemą. Mano žiniomis, šios problemos sprendimas yra nebrangus, reikalinga užtaisyti išmetamųjų dujų sistemos nesandarumus bei salono ir variklio dalies nesandarumus“, - teigė Saulius.

Dyzelino išmetamų dujų kietųjų dalelių koncentracija keleivių salone sukelia žmonėms alergines reakcijas, kurios nebūtinai pasireiškia iš karto.

„Trečia, aš pasirengęs padėti išspręsti šią problemą, jeigu ji nebus išspręsta per vieną mėnesį. Galiu suteikti savo konsultacijas dėl finansavimo šaltinių ir institucijų, kurios turi interesą bendradarbiauti sprendžiant šią problemą. Be abejo, norėčiau, kad tiesiogiai už šios problemos sprendimą atsakingi žmonės išspręstų ją be mano pagalbos, kadangi jau skyriau jai nemažai savo laiko ir moku už autobusų paslaugas nustatytas kainas", - tikino Saulius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius