-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 04

Klaipėdos dviračių maratone pedalus mins ir buvę čempionai, ir politikai

Gintauto ir Mindaugo Umarų Klaipėdos dviračių maratonas pasiruošęs startui. Dalyvauti jame iš anksto užsiregistravo daugiau nei pusantro šimto dviratininkų profesionalų ir mėgėjų iš visos Lietuvos.
Broliai Gintautas (kairėje) ir Mindaugas Umarai Klaipėdoje surengs dviračių maratoną.
Broliai Gintautas (kairėje) ir Mindaugas Umarai Klaipėdoje surengs dviračių maratoną. / D.Grikšaitės nuotr.
Temos: 1 Klaipėda

Neabejojama, jog maratonininkų būrys dar pasipildys sekmadienį, starto dieną. Registracijos punktas Liepų gatvėje (šalia Klaipėdos miesto savivaldybės), apsisprendusiuosius dalyvauti pirmąkart mieste rengiamose tokio pobūdžio lenktynėse registruos nuo 9 iki 10.30 val. , startas – 11 val.

Išankstinės registracijos sąrašuose – gausu dviračių sporto garsenybių, žinomų verslo bei politikos žmonių. Kartu su maratono dalyviais dviračius mins ir šio renginio iniciatoriai – broliai Gintautas ir Mindaugas Umarai. Jau žinoma, jog trasoje išvysime jų kolegas,  tituluotus sportininkus – Joną Romanovą, Algirdą Vaitkų, Artūrą Trumpauską, Vladimirą Vaščiulą, Algirdą Mockų, Saulių Šarkauską, Valdemarą Saprykiną, Remigijų Lupeikį. Žvaigždžių sąrašas – dar negalutinis.

„Šaunu, kad pomėgis dviračiams ir sportinis azartas suvienijo tokį gausų būrį skirtingo amžiaus, profesijų bei meistriškumo žmonių. Maratono trasa  – puiki galimybė drauge pasivaržyti ir sportininkams, ir mėgėjams. Na, o Klaipėdos maratonas dar  išskirtinis ir tuo, jog dviračių šventė vyks pačiame mieste, stebint ir sportininkus palaikant daugybei žiūrovų. Tikiuosi, kad renginys nė vieno nenuvils ir taps nauja uostamiesčio tradicija“,– sako maratono iniciatorius, dukart olimpinis čempionas Gintautas Umaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius