-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 02

Klaipėdos jaunimo organizacijoms trūksta bendradarbiavimo

Visą balandžio mėnesį Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“ (KLAS) siekdama sužinoti organizacijų interesus ir poreikius rengė jaunimo organizacijų apklausą.
Klaipėdos jaunimas rinkosi naujus vadovus.
Klaipėdos jaunimas / I.Malakauskaitės nuotr.
Temos: 2 Stalas Klaipėda

Apklausos metu organizacijos turėjo galimybę pasakyti kuriose srityse jaučiasi stipriausios, o kuriose – silpniausios. KLAS domėjosi, kokios priemonės gali padėti išspręsti susidariusią situaciją bei ar pakanka esamos informacijos apie kitas jaunimo nevyriausybines organizacijas. Taip pat domėjosi, ar organizacijos bendrauja tarpusavyje bei ar planuoja savo veiklą ir peržiūri veiklos planus, strategijas.

Apklausos rezultatai parodė, jog jaunimo organizacijų varomoji jėga yra vadovas, kuris dažniausiai ir rūpinasi dokumentacijos tvarkymu, prioritetą teikdamas organizaciniam darbui.

Daugumos nuomone, stiprioji organizacijų pusė – renginių organizavimas. Silpnosios: projektų ruošimas ir bendradarbiavimas su kitomis organizacijomis.

Anot organizacijų, svarbiausi sprendimo būdai yra mokymai, aktyvesnis bendradarbiavimas su kitomis organizacijomis ir efektyvesnė informacijos sklaida.

Atlikus apklausą paaiškėjo, kad tik dalis organizacijų planuoja savo veiklą ir koreguoja esamus veiklos planus bei strategijas.

Dalyvavusių apklausoje organizacijų narių vidurkis siekė 23 narius.

KLAS pirmininkas Michailas Denisenko patikino, jog atsižvelgiant į apklausos rezultatus bus kuriamos naujos ir koreguojamos jau vykdomos veiklos.

Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“(KLAS) yra skėtinė jaunimo organizacija, įkurta 1998 m. KLAS misija – vienijant Klaipėdos jaunimo organizacijas ir joms atstovaujant skatinti ir siekti kokybiško jaunimo dalyvavimo visuomeniniame gyvenime. Šiuo metu asociacija vienija 28 jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius