-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 22

Klaipėdos karatistai skynė pergales

Savaitgalį Klaipėdoje vyko karate kyokushin turnyras „Okinava - Vilnius“. Varžybos buvo išskirtinės tuo, kad jose dalyvavo sportininkai, kurie dar tik nesenai pradėjo užsiiminėti karate kyokushin (patirtis 1-2 metai).
Savaitgalį Klaipėdoje kovėsi pradedantieji karatistai.
Savaitgalį Klaipėdoje kovėsi pradedantieji karatistai. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Karatė Klaipėda

Nėžiūrint to, į varžybas susirinko daugiau nei 150 jaunųjų karatekų. Jauniausias varžybų dalyvis buvo vos 5 metų, o vyriausiam – daugiau 30.

Klaipėdai atstovavo sporto klubo „Okinava“ sportininkai, o svečiai buvo iš 4 Vilniaus klubų: karate kyokushin klubo „Budora“ (vadovas Donatas Imbras); karate kyokushin klubo „Sensei“ (vadovas Ivan Kočkin); karate mokyklos „Shin“ (vadovas Dmitrij Aleksandrov) ir karate mokyklos „Toshi“ (vadovas Darius Gudauskas). Mažieji sportininkai stebino savo kovomis ne tik savo Mokytojus, bet ir žiūrovus.

Sporto klubo „Okinava“ Mokytojai Diana Mačiūtė, Jurgita Činauskaitė – Cetiner, Darius Glodenis ir Robertas Skurdenis liko patenkinti savo mažųjų auklėtiniu pasirodymu.

 Atskirose amžiaus grupėse sporto klubo „Okinava“ mokiniai atitinkamai iškovojo po 23 aukso, 23 sidabro ir 23 bronzos medalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius