-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 13

Klaipėdos laivų paradą vainikuos fejerverkai

Klaipėdos laivų paradą bei Valstybinio jūrų uosto direkcijos 20 metų jubiliejų vainikuos įspūdingi fejerverkai.
Laivų parado akimirka.
Laivų parado akimirka. / piranija.eu nuotr.

Šventinį muzikos, vandens ir ugnies šou miestui ir uostui dovanoja privačios krovos kompanijos, kurias vienija Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacija.

Gegužės 21 dieną Klaipėdoje – vandenyje ir prie vandens – vyks daugybė renginių, dedikuotų Europos jūros dienai. Šią dieną numatoma ir uostamiesčio mero inauguracija, ir Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos 20-mečio iškilmės, ir jau antrasis pramoginės laivybos pradžią žymintis Klaipėdos laivų paradas.

Neatsiejamu miesto švenčių akcentu  jau yra tapę fejerverkai.  Šį kartą jie paliks neišdildomą įspūdį, nes bus šaudomi virš vandens, iš Smiltynės pusės, tad kartu su atspindžiais vandenyje sudarys dvigubą efektą. Šventės dalyviai fejerverku galės gėrėtis iš įvairių vietų: nuo Kruizinių laivų terminalo krantinių, kur ir vyks pagrindiniai renginiai, Šiaurinio rago ir, žinoma, parade dalyvausiančių pramoginių laivelių.

Kadangi ši šventė yra glaudžiai susijusi su uostu, prie jos prisideda ir tos įmonės, kurios tiesiogiai vykdo darbus uoste. Jos, susibūrusios į Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociaciją (LJKKA), ir dovanoja įspūdingą reginį, kurį bus galima stebėti gegužės 21 dieną, 23 val.

Nuo 1999 metų veikianti asociacija vienija stambiausias tiesiogiai su uosto veikla susijusias ir jūrų krovinių krovą vykdančias įmones. Iš viso šiuo metu jai priklauso 14 Klaipėdos uosto kompanijų.

LJKKA yra visuomeninė organizacija, kuri, aktyviai bendradarbiaudama su valstybinėmis ir vyriausybinėmis struktūromis, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, kitomis organizacijomis, dalyvauja svarstant aktualius transporto, tranzito, uosto veiklos ir plėtros klausimus bei kartu dalyvauja ir miesto gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius