Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 21

Klaipėdos meras ragina bendromis pastangomis miestą vaduoti nuo sniego

Antradienį išplatintame pranešime spaudai, Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius ragina miestiečius ir bendroves kartu kibti į talką ir išsivalyti miestą nuo sniego.
Kai kurie klaipėdiečiai į talkas būrėsi praėjusį šaštadienį.
Kai kurie klaipėdiečiai į talkas būrėsi praėjusį šaštadienį. / I.Ozturhan/15min.lt. nuotr.

„Šių metų pabaigoje žiemos stichija negailestingai užgriuvo mūsų miestą, visą Lietuvą ir nemažą Europos dalį. Sniego kalnai, pūgos, šalčiai kėsinasi sugriauti daugelio žmonių kalėdinių ir naujametinių švenčių planus, apsunkina įprastą mūsų gyvenimo ritmą, stringa transportas, kyla pavojus daugelio komunikacijų veikimui, operatyviam specialiųjų tarnybų darbui. Komunalinės tarnybos, įpareigotos valyti sniegą nuo kelių, gatvių, šaligatvių, daro kas įmanoma, tačiau mes visi matome, kad jų galimybės jau ties riba. Deja, ir artimiausių dienų oro prognozės nesuteikia vilties, kad sniego būtų mažiau. Šios aplinkybės verčia mane kreiptis į visus Klaipėdos gyventojus, miesto daugiabučius namus administruojančių įmonių vadovus, bendrovių, turinčių technikos, galinčios valyti sniegą, vadovus su prašymu geranoriškai susitelkti ir bendromis pastangomis vaduoti miestą nuo sniego kalnų. Esu įsitikinęs, kad mūsų bendra valia ir geranoriškos pastangos vaduojant miestą nuo sniego tikrai palengvins padėtį Klaipėdoje, padės su gera nuotaika sutikti ir praleisti visų taip laukiamas Kalėdas“, – rašoma pranešime.

 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius