-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 07

Klaipėdos meras ragina melstis už Lietuvą

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas Vasario 16-ąją rengia bendrus maldos pusryčius visų mieste veikiančių religinių bendruomenių vadovams.
Vytautas Grubliauskas
Vytautas Grubliauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Mes, naujoji miesto valdžia, jau pasiūlėme tikrai naują, mano tvirtu įsitikinimu, labai savitą ir prasmingą šventinį akcentą – visai miesto bendruomenei susirinkti į mūsų jau pasididžiavimu tapusią „Švyturio“ areną, tačiau visus vienijančio dvasingo, tikėjimo vertybėmis grįsto paminėjimo lyg ir pasigendame“, – išplatintame pranešime teigė meras V.Grubliauskas.

Todėl jis kviečia visų mieste veikiančių religinių bendruomenių bei pačių įvairiausių konfesijų dvasinius vadovus bei lyderius susivienyti ir bendroje maldoje už Lietuvą.

Mišios, kuriose bus meldžiamasi už Lietuvą, Klaipėdos religinėse bendruomenėse numatytos vasario 16-ąją, 10.30 val. Bus raginama melstis už Lietuvą, jos piliečius bei Valstybės vadovus.

„Esu giliai įsitikinęs, kad toks mano siūlymas bus vertinamas kaip geranoriškas kvietimas ieškoti visus mus vienijančių dvasinių vertybių, kvietimas stiprinti ir puoselėti Valstybę kaip pamatinę ir didžiausią pilietinę prasmę ir vertybę“, – teigė meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius