Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 19

Klaipėdos moksleiviams per filmukus pristatytos jaunimo organizacijos

Ieškodama naujų viešinimo formų, Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“ (KLAS) jaunuoliams, nepriklausantiems jaunimo organizacijoms, pasiūlė trumpam sudalyvauti jų veikloje, susipažinti su organizacijomis iš vidaus bei išmokti filmavimo pradmenų.
Moksleiviai filmą susuko ir apie pamario skautus.
Moksleiviai filmą susuko ir apie Lietuvos skautijos Pamario tuntą. / Apskritojo stalo nuotr.
Temos: 1 Stalas

Trečiadienį šio eksperimento rezultatai buvo pateikti moksleiviams gausiai susirinkusiems į Vydūno vidurinėje mokykloje vykusį pristatymą. Čia buvo pristatyti jų bendraamžių kurti filmukai apie penkias jaunimo organizacijas.

Moksleiviai stebėjo trumpo metražo filmukus apie Jaunimo kultūrinę organizaciją „Kultūros raktas“, Kristaus Karaliaus ateitininkų kuopą, Lietuvos Skautijos Pamario tuntą, Jaunimo skatinimo fondą ir Lietuvos moksleivių sąjungą.

Asociacijos vykdomo projekto „NVO iš arti“ tikslas – populiarinti nevyriausybinę jaunimo veiklą, skatinti jaunuolių įsitraukimą į ją ir kartu didinti Klaipėdos jaunimo organizacijų aktyvumą. Projekto dalyviai turėjo nufilmuoti trumpo metražo filmus, kurie kuo išradingiau perteiktų organizacijų kasdienybę, veiklas, jų įgyvendinimo procesus.

Komentuodamas vykdomus pristatymus, KLAS pirmininkas Michailas Denisenko pabrėžė, jog atėję į pristatymą moksleiviai pripažįsta, jog nežinojo, kad Klaipėdoje yra tiek skirtingų jaunimo organizacijų.

Projektą „NVO iš arti“ remia Klaipėdos miesto savivaldybės administracija.

Projekto rezultatus sausio ir vasario mėnesiais numatoma aktyviai pristatinėti ir kitose vidurinėse bei aukštosiose mokyklose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius