Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 31

„Klaipėdos naftos“ veiklą prižiūrės nepriklausomi auditoriai

„Klaipėdos naftos“ veiklos, kontrolės ir audito procesus prižiūrės nepriklausomas Audito komitetas.
 „Klaipėdos nafta“
„Klaipėdos nafta“ / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 2 Rokas Nafta

„Klaipėdos nafta“ penktadienį pasirašė sutartis su bendrovės Stebėtojų tarybos išrinktais Audito komiteto nariais. Sutartis dėl veiklos Audito komitete pasirašytos su Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos valdymo bendrovės direktoriumi Eimantu Kiudulu, UAB „Deloitte Lietuva“ projektų vadovu Simonu Rimašausku ir „Swedbank Life Insurance“ SE valdybos nariu ir pirmininku Mindaugu

Jusiumi. 
Audito komitetas stebės bendrovės finansinių ataskaitų rengimo ir įmonės audito atlikimo procesus, tikrins išorinio audito veiksmingumą ir kontroliuos auditorių rekomendacijų vykdymą. Komitetas taip pat stebės ir analizuos veiklos vidaus kontrolės ir rizikos valdymo sistemas bei nustatys naujų sistemų poreikį. Apie savo veiklą Audito komitetas ne mažiau nei du kartus per metus informuos AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų tarybą ir kartą per metus teiks jai veiklos ataskaitą. 
„Pradedantis veikti Audito komitetas yra dar vienas žingsnis diegiant gero valdymo praktiką valstybės valdomoje įmonėje. Nepriklausomi, aukštos kvalifikacijos specialistai stebės ir padės tobulinti vidaus ir išorės kontrolės bei gamybos procesus, o jų rekomendacijos pagelbės siekiant skaidrumo, tobulinant valdymą ir atskaitomybę akcininkams. “, - pažymėjo „Klaipėdos naftos“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.
„Klaipėdos nafta“ pernai perkrovė  7,9 mln. tonų naftos produktų ir gavo 126,1 mln. litų pajamų – atitinkamai 3 ir 7 proc. daugiau nei 2009-aisiais.
Valstybei priklauso 70,63 proc.  „Klaipėdos naftos“ akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius