Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 04

Klaipėdos policija prieš kelių erelius naudos slaptą ginklą

Siekdami sustiprinti eismo saugumą šiaurės vakarų Lietuvoje nuo sausio vidurio Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro pareigūnai keliuose bei gatvėse patruliuoja ne tik su įprastais baltai ir žaliai dažytais automobiliais.
Klaipėdos policija
Klaipėdos policija / Egidijaus Jankausko/15min.lt nuotr.

Policijos darbuotojai įsigijo specialiai įrengtą neišvaizdų lengvąjį automobilį, kuriame įrengta brangi kompiuterinė sistema, leidžianti niekam nepastebint ir nekeliant triukšmo užfiksuoti pro šalį važiuojančių vairuotojų daromus Kelių eismo taisyklių pažeidimus ir padedanti labai greitai nustatyti pravažiavusio automobilio savininką. Vairuotojas net neįtars, kad jo pažeidimas jau užfiksuotas, nes niekas jo tuokart nestabdys ir jokio protokolo nerašys, praneša Klaipėdos policija.

Apie tai, jog prasižengimas nepraslydo pro policijos pareigūnų akis, Kelių eismo taisyklių pažeidėjas sužinos tik tada, kai gaus kvietimą atvykti į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biurą. Tada mašinos savininkui bus pateikta specialiomis techninėmis priemonėmis užfiksuota oficiali informacija, patvirtinanti, kada, kur ir kaip buvo pažeistos Kelių eismo taisyklės.

Beje, policijos pareigūnai šia specialiai apginkluota mašina patruliuos ne tik uostamiestyje, bet ir visoje Klaipėdos apskrityje. Taigi šiaurės vakarų Lietuvos kelių ereliams derėtų pagalvoti, ar ateity verta rizikuoti ir tikėtis, kad jų chuliganiškas vairavimas nebus policijos pareigūnų griežtai įvertintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius