Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 03

Klaipėdos uoste lankėsi Brazilijos ambasadorius

Klaipėdos uostas, ieškodamas naujų rinkų ir stengdamasis didinti krovinių srautus iš esamų prekybinių partnerių, šiandien priėmė Brazilijos ambasadorių JE Rodrigʼą de Azeredo Santosʼą. Nuo 2020-ųjų pabaigos Kopenhagoje, Danijoje, reziduojantis Brazilijos ambasadorius supažindintas su Klaipėdos jūrų uosto vystymo kryptimis, vykdomais ir planuojamais projektais.
Klaipėdos uostas
Klaipėdos uostas / Klaipėdos uosto direkcijos nuotr.

Tikimasi, kad ambasadoriaus vizitas bus naudingas skleisti informaciją apie Klaipėdos jūrų uostą, jo pasirengimą ir potencialą didinti Brazilijos krovinių srautą.

Brazilija – didžiausia ir daugiausiai gyventojų turinti valstybė Pietų Amerikos žemyne. Brazilijos krovinių srautas per Klaipėdos uostą pastaruosius 5 metus nuolat auga, 2021 m. jis siekė beveik 3 mln. tonų. Tai daugiausia birios ir pakuotos trąšos. Brazilija – 4-a pagal užjūrio krovinius šalis.

Rodrigʼas de Azeredo Santosʼas yra devintas Brazilijos ambasadorius, akredituotas Lietuvai. Jam šis vizitas Klaipėdos uoste – pirmas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius