Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 17

Klientų vilionėms ribų nėra: Šventosios restorano programoje – Adolfo Hitlerio pasirodymas

Šventosios poilsiautojų traukos centru tapęs restoranas „Paršelio rojus“ stebina šokiruojančiais klientų pritraukimo būdais. Užsukti pasilinksminti čia kviečia net pats Aldolfas Hitleris. Restorano vadovė tame nemato nieko blogo ir džiaugiasi, kad nacistinės Vokietijos diktatoriaus personažas padeda pralinksminti lankytojus.
Restorano "Paršelio rojus" personažas
Restorano "Paršelio rojus" personažas / Feisbuko nuotr.

Restorano direktorė Jūratė Rekašienė nustebo sulaukusi 15min.lt telefono skambučio dėl keistokų įstaigos pramogų. Taip restorane, pasirodo, linksminamasi, jau ne vienerius metus.

„Mes turime visokių personažų – ir baronas paršelis, ir senelis Bronius, ir Hitleris, esame turėję ir Saddamą Husseiną. Jie tiesiog atlieka tokius mažus spektakliukus, bendrauja su lankytojais“, – pasakojo restorano direktorė.

Kad Adolfo Hitlerio personažo šmirinėjimas tarp klientų gali atrodyti kaip nacizmo propagavimas, verslininkė nesutinka. Moteris tikina kaip tik bandanti iš diktatoriaus pasijuokti.

„Mes nepiktnaudžiaujame šiuo personažu ir retai kada išleidžiame jo programą. Matome, kad publika reaguoja skirtingai. Vieniems linksma, kiti kiek piktinasi“, – atviravo J.Rekašienė.

Nuostabą kelia tai, kad tame nieko prasto nemato pramogų pasaulio personos. Prasigyventi iš Rusijos žvaigždžių koncertų Lietuvoje bandžiusiam koncertų organizatoriui Airidui Karpavičiui kontroversiško personažo draugija, atrodo, visai patinka. Pramogų pasaulio atstovas mielai pozuoja su juo, o nuotrauka publikuojama restorano feisbuko paskyroje.

Feisbuko nuotr./Renginių organizatorius Airidas Karpavičius
Feisbuko nuotr./Renginių organizatorius Airidas Karpavičius

Dar neseniai šis prodiuseris nuskambėjo skandale dėl Lietuvoje rengto bet neįvykusio Boriso Moisejevo  koncerto. Jį organizavęs  bendrovės  „Muzikos industrija“ vadovas Airidas Karpavičius bilietus pirkusiems žmonėms pinigų taip ir negrąžino. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius