-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 11 12

Klubo „Kiwi“ savaitgalis: dviejų dešimtmečių muzikos sandūra

Tikras šokių muzikos kokteilis bus plakamas šį savaitgalį Klaipėdos klube „Kiwi“: penktadienį kolektyvo „90s LIVE“ muzikantai su dainininku Jurgiu Brūzga priešakyje pristatys geriausius dešimto dešimtmečio šokinius hitus, o šeštadienį visas pajūris drebės nuo Didžiosios Britanijos elektroninės šokių muzikos kūrėjo James Talk šiuolaikinių ritmų.
Šeštadienio nakties vinis bus James Talk.
Šeštadienio nakties vinis bus James Talk. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Gyvos muzikos projektas „90s LIVE“ – tai dar vienas komandos „rootslive“ darbas, kuri Lietuvos publikai taip pat pristatė 1980-ųjų, disko eros bei kitų laikotarpių žinomiausius kūrinius.

Penktadienį „Melodijos“ salės sceną užimsiančių muzikantų tikslas - priminti paskutinio praėjusio amžiaus dešimtmečio geriausius. Ši dekada labai skiriasi nuo disco eros klubinės muzikos, čia vyrauja elektroninių instrumentų, programuotų būgnų, sintezatorių garsų elementai. Trankesni ritmai bei įžūlesnės melodijų linijos yra tai kaip nuo aštuntojo dešimtmečio evoliucionavo klubinė muzika.

„90s LIVE“ repertuarą sudaro geriausių dešimtojo dešimtmečio šokių muzikos grupių ir atlikėjų hitai, kurių autoriai - MC Hammer, La Bouche, 2 Unlimited, Technotronic, East 17, Dr. Alban, MPeople ir kiti.

Kūrinius atliks būrys profesionalių muzikantų. Be „Lietuvos top dešimtuko“ dalyvio vokalisto Jurgio Brūzgos ant scenos kartu pasirodys grupės „Pieno lazeriai" klavišininkas Vytis Smolskas, gospelų chore „Sounds in G" bosine gitara grojantis  Dariush Loznikov, „Bekešo vilkų" ir „Migloko" būgnininkas Jonas Narbutas  bei „Saulės kliošo" gitaristas Vytas Rasimavičius.

Atlikėjai nespjaus į sceninį įvaizdį bei pasidabins pagal dešimto dešimtmečio madas sukurtais apdarais, kuriuose vyrauja ryškios ir kontrastingos spalvos, šokiruojančios šukuosenos.

Nors ir be gyvų instrumentų, tačiau neabejotinai su pačių karščiausių klubinių tendencijų kupinais šokių muzikos ritmais supažindins šeštadienio nakties vinis prodiuseris James Talk.

Rugsėjo pabaigoje šis jaunas ir talentingas atlikėjas buvo pristatytas milijonus klausytojų turinčioje, BBC RADIO1 eteryje Pete Tong vedamoje laidoje „Essential Mix“, kur nuskambėjęs James miksas iki šiol sukasi daugelio šokių muzikos mylėtojų grotuvuose.

Nuo 2005 m. didelių erdvių klubams skirtą house muziką kuriantis J. Talk kilęs iš to pačio miesto - Sauthemptono - kaip ir nesenai klube „Kiwi“ viešėjęs Alan Fitzpatrick bei lietuvių numylėtinis James Zabiela.

Ne tik nuosavoje „Spoken Records“, bet ir Nic Fanciulli vadovaujamoje „Saved Records“, vokiečių „Get Physical“, britų „Global Underground„ ir „Fabric“ bei kitose muzikos įrašų leidyklose savo kūrinius bei Buraka Som Sistema, King Unique ir Fedde Le Grand dainoms padarytus remiksus išsileidęs jaunuolis susilaukė teigiamų įvertinimų iš tokių žinomų didžėjų kaip Sasha, John Digweed, Danny Howells, Steve Lawler.

„Hipnotizuojantiems ir teisingu grūvu pasižymintiems James ritmams paprasčiausiai neįmanoma atsispirti, - teigė didžėjų apšildysiantis klubo rezidentas Uncle Roll, - O jo parenkamos melodijos ir galingi žemi garsai idealiausiai tinka tokių didelių klubų kaip „Kiwi“ salėms, kai elektronikos svorį galima pajusti fiziškai savo kūnu".

Įėjimas penktadienį ir šeštadienį į klubą iki 23 val. – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius