Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 05

Klubo „Kiwi“ vadovas savaitgaliui

Net tris Helovino vakarėlius atlaikęs klubas „Kiwi“ nesiruošia ilsėtis ir vėl siūlo šiam savaitgaliui įvairią programą, kur sau kažką tinkamo ras kiekvienas.
Grupė „4Fun” išleidžia dvigubą studijinį autorinių dainų albumą  „Dėlionė”/”A puzzle”, kurį sudarys lietuviškas ir angliškas CD.
Grupė „4Fun” koncertuos Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ . / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip ir įprasta savaitgalis prasideda ketvirtadienį, kuomet čia tenka atlaikyti studentų antplūdį. Šį kartą vienai nakčiai visi kviečiami „užsikrėsti“ studentams būdingu linksmos nuotaikos virusu.

Tam pasitelktos visų pirma muzikinės pajėgos:  „Melodijos“ salėje skambės vienos dažniausiai barakuose klausomos grupės „AC/DC“ dainos, kurias gyvai atliks lietuviai susibūrę į „AC/DC Project“, o „Ritmo“ salėje ir vėl šokių aikštelę drebins Mindaugėlis, jam talkins klubo rezidentas Uncle Roll.

Taip pat numatoma „breakdance“ ir „hip hop“ šokių pasirodymai bei galybė atrakcijų, be kurių studentų vakarai tiesiog nuobodūs.

Penktadienį laukiami visi gyvos muzikos gerbėjai: ant scenos nuotaikingomis melodijomis dalinsis grupė „4FUN“. Jau beveik dešimtmetį gyvuojantis keturių narių kolektyvas susibūrė Vilniuje ir atlieka „pop-rock“ stiliaus kūrinius.

Šiam kolektyvui Vilniuje teko apšildyti amerikiečių roko ir bliuzo scenos veterano Joe Cocker pasirodymą ir Europos bliuzo ir „folk-pop“ žvaigždės Katie Melua koncertą, o 2007 m. „4FUN“ atstovavo Lietuvai Eurovizijos dainų konkurso finale Helsinkyje.

Klube „Kiwi" grupė surengs dviejų dalių pasirodymą: pirmojoje atliks geriausias dainas iš naujojo autorinių dainų albumo „Dėlionė"; antrojoje dalyje vyks kostiumuota šou programa „D.I.S.C.O.", kurioje - „ABBA", „BoneyM", „Ottawan" bei kitų žinomu disko grupių ir atlikėjų kūriniai.

Į „groovy“ ir „pumping house“ muzikos skrydį šeštadienį pakvies garsaus Lietuvos tarpukario Antano Gustaičio vardą pasirinkęs didžėjus iš Kauno.

Jau penkerius metus už DJ pulto savo skonį dėstantis A. Gustaitis sugeba savo pasirodymuose panaikinti ribas tarp įvairiausių „house“ muzikos atspalvių bei nepalieka abejingų vakarėlių ir klubų lankytojų visoje Lietuvoje.

Kada paskutinį kartą šis didžėjus lankėsi uostamiestyje, metraščiai nutyli, tačiau kiekviename mieste savo gerbėjų būrį turintis A. Gustaitis tikisi, jog po apsilankymo šeštadienį pajūryje jų turėtų dar pagausėti.

Svečiui iš Kauno šokių aikštelės vairą padės nulaikyti vietiniai šturmanai Out To Lunch bei klubo rezidentas Uncle Roll.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius