-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 10

Koalicijos puota: slapta ir nežinia kieno apmokėta

Puotą Vilniaus užsiemiestyje esančiame restorane, kuris baigėsi maudynėmis pirtyje, Seimo valdančioji dauguma iškėlė jau pirmąją neeilinės parlamento sesijos dieną. Prisiminimų iš puotos daug, bet visi jos dalyviai lyg susitarę tikina, kad nepamena, kas sumokėjo už linksmybes, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Lygis: Seimo pirmininkas tapo patiekalų iš karpių reklaminiu veidu.
Kalbama, kad A.valinskas ant kelių maldavo partijos narių jo nepalikti. / Juliaus Kalinsko/Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Šią šventę valdantieji ėmė planuoti dar praėjusių metų pabaigoje. Išsiuntinėjo kvietimus į šventę. Tiesa, pokylis vyko itin slaptai, matyt, todėl, kad žmonės nepasipiktintų ir žiniasklaida nematytų.

Politikai šventės laukė nekantriai – tą dieną iki Seimo posėdžio pabaigos ištvėrė tik mažuma valdančiosios koalicijos narių.

Pokylis vyko Nemenčinės miškuose įsikūrusiame pasilinksminimų komplekse „Viva Green Resort“. Kainos čia – kaip ir bet kuriame solidžiame restorane. „Viva Green Resort“ darbuotojai, paklausti, kas mokėjo už Seimo narių linksmybes, ėmė maldauti: „Būkite žmonės, klauskite apie ką norite, tik ne apie tai.“

Pikti liežuviai plaka, kad kai kurie pokylio dalyviai iki šiol dalijasi prisiminimais, kaip Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas esą kone ant kelių maldavo savo partijos narių jo nepalikti. Ne, ne karštoje pirtyje, o politikoje.  Mat Seimo užkulisiuose jau seniai sklando kalbos, kad kai kuriuos Tautos prisikėlimo partijos narius į savo frakciją vilioja liberalcentristai.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius