Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 22 /14:37

Kokia bus politinės korupcijos byloje nuteisto Liberalų sąjūdžio ateitis valdančiojoje koalicijoje?

Politinės korupcijos byloje kaltu pripažintas Liberalų sąjūdis turės sumokėti 377 tūkst. eurų baudą ir atremti opozicijos raginimus trauktis iš valdančiosios koalicijos. Vis dėlto, nei liberalų, nei kiti valdančiųjų lyderiai apie drastiškus sprendimus negalvoja ir tvirtina, kad dabar Liberalų sąjūdis kitoks nei buvo prieš septynerius metus prie Eligijaus Masiulio.

15min primena, kad trečiadienį Apeliacinis teismas pakeitė žemesnės instancijos teismo sprendimą ir nuteisė „MG Baltic“ bylos veikėjus.

Buvusiam „MG Baltic“ (dabar – „MG Grupė“) viceprezidentui Raimondui Kurlianskiui skirti šešeri metai laisvės atėmimo ir beveik 19 tūkst. eurų bauda.

Buvusiam Liberalų sąjūdžio lyderiui Eligijui Masiuliui – pusšeštų metų laisvės atėmimo.

Darbo partijos atstovas Vytautas Gapšys taip pat pripažintas kaltu, jam skirti ketveri metai ir šeši mėnesiai laisvės atėmimo.

„MG Grupei“, Liberalų sąjūdžiui ir Darbo partijai skirtos atitinkamai daugiau nei 1,1 mln., beveik 377 tūkst. ir daugiau nei 301 tūkst. eurų baudos.

Klausimą kelia opozicija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius