Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 04

Kokteilių bare „Black Pearl Bar“ – šventinio Mario Basanov ir Vidžio albumo sutiktuvės

Šeštadienį, gruodžio 4-ąją, kokteilių bare „Black Pearl Bar“ (Savanorių pr. 124) bus pristatomas naujas kompaktinis diskas, kurį įrašė Mario Basanov ir Vidis.
Mario Basanov
Mario Basanov / Gedmanto Kropio nuotr.

Muzikiniais eksperimentais kas kartą nustebinantys kūrėjai šįkart šventes siūlo pasitikti rinkiniu „Snow & Silence“.

Pasak Mario Basanov, naujas jų darbas skirtas melomanams, vertinantiems kokybišką elektroninę muziką. Kompaktinis diskas bus atspausdintas 15 tūkst. vienetų tiražu. Kūrinius šiltam ir šviesiam darbui atrinko ir sumiksavo Vidis: „Tai – mano ir Mario Basanov su vokalistėmis Giedre, Jazzu, Kathy Diamond įrašyti darbai, jų remiksai, tandemo versijos kitų autorių kūriniams bei šiek tiek autorinės Mario kūrybos“.

Dalis disko kūrinių – jau gerai pažįstami „Silence“ gerbėjams, kiti – Lietuvoje skelbiami pirmą kartą. Tai – ne atsitiktinis sprendimas, mat dar šiais metais Mario Basanov ir Vidis išleis ilgai lauktą ir žadėtą debiutinį savo albumą „Changed“, kurį sudarys net du kompaktiniai diskai. Pirmasis pristatys ramesnę, vokalinę elektroniką, jau tapusią vizitine dueto kortele. Antrasis – skirtas šokiams, diskotekoms ir viskam, kas su tuo susiję.

Albumo pristatymo vakarėlyje Kaune, kuris startuos nuo 22 val., viešės specialiai „Snow & Silence“ savaitgaliui iš Didžiosios Britanijos atskrisianti disco vokalistė Kathy Diamond, kuri koncertuos drauge su Mario Basanov ir Vidžio duetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius