Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 13

Kolegija bendradarbiaus su M.Romerio universitetu

Klaipėdos valstybinė kolegija penktadienį pasirašys ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį su Vilniaus Mykolo Romerio universitetu.
Studentai
Studentai / Photos.com

Šį penktadienį Klaipėdos valstybinės kolegijos direktorius A. Kiguolis ir Mykolo Romerio universiteto rektorius prof. A. Pumputis  pasirašys ilgalaikę bendradarbiaviumo sutartį, pagal kurią Klaipėdos Kolegijos mokymo bazėje Vilniaus M. Romerio universitetas organizuos nuosekliųjų ištęstinių magistratūros, papildomų studijų programų ir nenuosekliųjų kvalifikacijos tobulinimo studijų programų vykdymą.

Tai reiškia, kad kolegijos studentams, norintiems tęsti studijas magistratūroje, nebereikės vykti į Vilnių,  pasinaudoję ištęstinėmis ir magistratūros studijų programomis, jie galės  studijuoti vietoje.

Universitetas įsipareigoja užtikrinti išvardytų studijų kokybę kolegijoje, organizuodamas  savo mokslinio – pedagoginio personalo komandiruotes į Klaipėdą.

Numatomas ir glaudesnis abiejų aukštųjų mokyklų  dėstytojų ir mokslininkų bendradarbiavimas, pritraukiant į ištęstinių studijų dalykų  dėstymą ir kolegijos dėstytojus, bei ruošiant bendrus  projektus bei plėtojant tarpatautinį bendradarbiavimą.

Be to, abi aukštosios mokyklos sudarys sąlygas studentams pasinaudoti abiejų švietimo įstaigų mokymo baze, bibliotekomis, kitais informacinias resursais. Toks bendradarbiavimas garantuos tiek kolegijos ir tiek universiteto studijų kokybės gerinimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius