Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 07

Komedija ant 7-o aukšto atbrailos

Klaipėdos dramos teatras kviečia miestiečius į komediją „Septintasis aukštas“. Šis spektaklis premjerinis, jis publikai rodytas vos vieną kartą.
Klaipėdos dramos teatras.
Klaipėdos dramos teatras.

Komedija pastatyta pagal ukrainiečių kilmės dramaturgo, režisieriaus, aktoriaus Morriso Paničiaus pjesę. Tėvynėje Kanadoje, o ir visoje Šiaurės Amerikoje bei Prancūzijoje M.Paničius – garsenybė. Šį aktorių buvo galima išvysti keliuose garsiojo serialo „X failai“ epizoduose.

Per savo karjerą teatre M.Paničius režisavo daugiau nei 80 pastatymų, parašė beveik 30 pjesių. Už kūrinius susižėrė daugelį prestižinių tarptautinių ir Kanados apdovanojimų. Jo pjesės statomos Kanados, JAV, Australijos, Japonijos ir Europos teatruose. Naujausia pjesė „Įsibrovėlis“ dienos šviesą išvydo šiemet.

Tarp žinomiausių kūrėjo darbų yra ir pjesė „Septintasis aukštas“ (1989 m.). Pradėjęs savo dramaturgo karjerą nuo anuomet madingos absurdo teatro stilistikos, vėliau jis sugebėjo savaip transformuoti žiūrovui iki skausmo įprastą ir niekaip nepabostančią situacijų komediją. Autorius suteikė jai juodojo humoro prieskonį. Rezultatas – nebešokiruojanti, o tiesiog kelianti nevalingą juoką komedija.

Kaip tik tokia ir M.Paničiaus komedija „Septintasis aukštas“. Spektaklyje pagrindinis herojus balansuoja ant septintojo aukšto pastato atbrailos ir mąsto apie savižudybę. Prieš žengdamas lemtingą žingsnį į nebūtį, jis norom nenorom priverstas išklausyti ekscentriškas 7-ojo aukšto gyventojų istorijas.

Komedija Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre – šį trečiadienį 18 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius