Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 26

Konservatoriai kandidatu į Panevėžio merus kelia Seimo narį Bronislovą Matelį

Valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Panevėžio miesto skyrius visuotiniame susirinkime patvirtino 61 metų Seimo nario Bronislovo Matelio kandidatūrą į Panevėžio merus.
Bronislovas Matelis
Bronislovas Matelis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Skyriaus pirmininkė Rasa Juknevičienė pabrėžė, kad artėjančių rinkimų rezultatai priklausys nuo kiekvieno bendruomenės nario palaikymo, sutelktų pastangų ir bendro darbo. Sėkmės rinkimuose kandidatui linkėjo ir į Panevėžį atvykusi premjerė Ingrida Šimonytė.

B.Matelis savo paskyroje „Facebook“ rašo, jog prieš 6 metus atėjęs į politiką neturėjo planų kandidatuoti į Panevėžio mero postą. Tačiau dabar esą jam palankios panevėžiečių apklausos, didelis pasitikėjimas partijos vadovybėje bei Panevėžio skyriuje.

„Nesakau, kad Panevėžys blogai buvo tvarkomas, nors klaidų irgi buvo padaryta. Tiesiog miestui reikia naujų idėjų, naujos energijos ir naujų lyderių“, – rašo B.Matelis.

Politikas apie tai, kad nusprendė siekti Panevėžio mero posto ir prašyti partijos paramos, paskelbė rugpjūčio pabaigoje, Sakartvelo kalnuose nufilmuotame vaizdo įraše.

2020 metų Seimo rinkimuose B.Matelis vienmandatėje apygardoje Panevėžyje laimėjo kaip konservatorių iškeltas kandidatas.

Ankstesnę kadenciją į Seimą jis buvo išrinktas kaip nepriklausomas kandidatas vienmandatėje apygardoje, nors kaip nepartinis buvo įrašytas ir į Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą.

Kadencijos pradžioje jis paliko tuo metu valdančiąją „valstiečių“ frakciją ir prisijungė prie opozicijoje buvusių konservatorių.

Merų ir savivaldybių tarybų rinkimai Lietuvoje vyks 2023 metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius