Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 29

Konservatoriai paskelbė savo sąrašą daugiamandatėje apygardoje po reitingavimo

Opozicinė Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) sekmadienį reitingavo kandidatų daugiamandatėje apygardoje sąrašą ir vėlai vakare paskelbė rezultatus.
Gabrielius Landsbergis, Ingrida Šimonytė
Gabrielius Landsbergis, Ingrida Šimonytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sąrašo reitingavimas vyko partijos skyriuose sekmadienį nuo 8 iki 18 val., o balsavimas paštu prasidėjo birželio 12 dieną, taip pat pirmą kartą reitinguoti buvo galima internetu.

Galutinį partijos sąrašą po sąrašo lyderės ir pirmininko bendrų galimų korekcijų tvirtins TS-LKD taryba liepos viduryje.

Konservatorių reitinguojamame sąraše iš viso yra 239 pavardės, tačiau nėra partijos lyderio G.Landsbergio ir pirmojo kandidatų sąrašo numerio Ingridos Šimonytės. Pagal sutarimą, I.Šimonytė ves kandidatų sąrašą, G.Landsbergis bus įrašytas antruoju numeriu.

Po reitingavimo trečioje sąrašo pozicijoje atsidūrė Laurynas Kasčiūnas, ketvirtoje – Paulius Saudargas, o penktoje – Monika Navickienė. Antrame penketuke – Radvilė Morkūnaitė Mikulėnienė, Arvydas Anušauskas, Agnė Bilotaitė, Audronius Ažubalis ir Žygimantas Pavilionis.

Toliau rikiuojasi Jurgis Razma, Gintarė Skaistė, Dainius Kreivys, Vytautas Juozapaitis, Antanas Matulas, Paulė Kuzmickienė, Mykolas Majauskas, Jonas Gudauskas, Aistė Gedvilienė ir Mindaugas Lingė.

Visą sąrašą galima peržiūrėti čia.

„Mūsų bendruomenė išreiškė savo nuomonę – žmonės norėjo matyti harmoningą derinį, kuriame yra ir vyresnių, labiau patyrusių partijos narių, ir jaunesnių, puikiai dirbusių šios kadencijos Seime. Šis sąrašas gana tikslus partijos atspindys – čia kartu dirba ir konservatoriai, ir krikdemai, ir politkaliniai. Tikiu, kad po galutinių korekcijų šis sąrašas sėkmingai pasirodys Seimo rinkimuose“, – partijos išplatintame pranešime cituojamas TS-LKD pirmininkas G.Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius