Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 22

Konservatoriai prašo Rusijos propagandos atlikėjams uždaryti duris į Lietuvą

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Jaunimo bendruomenė kreipėsi į valstybės vadovus bei atsakingus pareigūnus ir ragina juos imtis atitinkamų veiksmų įtraukiant propagandos atlikėjus iš Rusijos į Lietuvoje nepageidaujamų asmenų sąrašus.
Radvilė Morkūnaitė
Radvilė Morkūnaitė / BFL nuotr.

„Krymo aneksijos kontekste tapome liudininkais, kaip Rusijos menininkai, artistai tampa Kremliaus politikos ruporais ir gynėjais. Tie patys menininkai savo kūryba, dažnai turinčią aliuzijų į pasididžiavimą Sovietų Sąjunga, atvyksta pasirodymams į Lietuvą, skelbdami atitinkamas, pateisinančias Kremliaus propagandą, žinutes“, – teigia TS-LKD Jaunimo bendruomenės pirmininkė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė. 

Kreipimesi pažymima, kad atlikėjai, šlovinantys sovietų santvarką, kuri mūsų valstybei reiškė sunaikinimą ir tautos luošinimą, buvo atvykę ir į Lietuvą, ir taip sukėlė didelį piliečių nepasitenkinimą. Deja, tąkart valstybės institucijos nereagavo ir taip sudarė galimybes sklisti Kremliaus melo balsui mūsų šalyje.

Jaunimo bendruomenė sveikina Latvijos Užsienio reikalų ministerijos priimtą sprendimą neįsileisti tokių menininkų į savo scenas ir ragina Lietuvos pareigūnus pasekti kaimyninės šalies pavyzdžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius