-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 12

Konservatorių lyderiu vėl siekiantis tapti Vytautas Landsbergis žmones kviečia pokalbiui apie ateitį

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininku vėl pretenduojantis tapti europarlamentaras Vytautas Landsbergis kviečia žmones betarpiškam pokalbiui apie ateities viziją, partijų įtaką visuomenėje, vertybes ir demokratinę pažangą. Apie tai jis žada kalbėtis šeštadienį Kaune rengiamame susitikime su miesto gyventojais ir svečiais.
Vytautas Landsbergis
Vytautas Landsbergis / Vytauto Valentinvičiaus nuotr.

Susitikimas su pirmuoju atkurtos nepriklausomos Lietuvos valstybės vadovu vyks balandžio 13 d. 17 val. Kauno sporto halėje (Perkūno al. 5), pranešė jo rinkimų štabas.

V.Landsbergis ketina pristatyti TS-LKD ateities viziją ir kryptis, kuriomis besiremdama partija galėtų stiprinti savo įtaką visuomenėje ir galias ginti laisves, Lietuvos tautai ir valstybei vertybes, demokratinę pažangą.

Daug dėmesio žadama skirti netrukus vyksiantiems TS-LKD pirmininko rinkimams, kuriuose, be V.Landsbergio, dalyvaus dabartinis partijos vadovas Andrius Kubilius, parlamentaras Valentinas Stundys ir europarlamentarė Laima Andrikienė.

„Teisingumas yra didžioji problema, jis vertas nuolatinių pastangų ir kovos. To stokojame“, – pranešime cituojamas Aukščiausios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas.

Susitikime taip pat dalyvaus alpinistas Vladas Vitkauskas, ekspedicijų į tremtinių vietas organizatorius Gintaras Alekna, kiti visuomenėje žinomi asmenys. 

Iškart po susitikimo, 18 val., vyks koncertas, kuriame pasirodys styginių kvartetas, sopranas Asta Kriščiūnaitė ir bene garsiausias šių laikų Lietuvos baritonas, Seimo narys Vytautas Juozapaitis.

„Kiekvieno žmogaus gyvenime būna momentų, kai reikia priimti sprendimą, nuo kurio priklausys jo, vaikų ir anūkų ateitis. Tuomet šeima susirenka į namus pasitarti. Džiaugiuosi, kad balandžio 13 d. būsiu Kaune drauge su visa TS-LKD bičiulių ir bendražygių šeima, kuri pasakys savo tvirtą ir ryžtingą žodį, nuo kurio priklausys visos Lietuvos ateitis“, – kviesdamas į renginį teigė maestro V.Juozapaitis.

Įėjimas į renginį laisvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius