Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 04

Konteineryje – negyvi kūdikiai (atnaujinta 12.50 val.)

Pirmadienį uostamiestyje konteineryje buvo rasti negyvi du kūdikiai. Spėjama, kad berniukai yra dvynukai.
Sausio 15-osios gatvėje, ties 6 namu esančiame šiukšlių konteineryje rasti negyvi spėjama dynukai.
Sausio 15-osios gatvėje, ties 6 namu esančiame šiukšlių konteineryje rasti negyvi spėjama dynukai. / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Klaipėdos policija informavo, jog kūdikiai aptikti Sausio 15-osios gatvėje, ties 6 namu esančiame šiukšlių konteineryje. Į rankšluostį įvyniotas vienas vaikas rastas ryte apie 9 valandą. Mažylį pamatė po konteinerius šniukštinėjantys benamiai. Vėliau policijos pareigūnai rado dar vieną berniuką. Jie spėja, kad kūdikiai yra dvynukai.

Įvykio priežastis aiškinasi Klaipėdos smurtinių nusikaltimų tyrimo skyrius. Kaip teigė šio skyriaus viršininkas Aleksas Siutulas, kol kas neaišku, kaip vaikai mirė bei kas yra jų tėvai. Ar kūdikiai galėjo būti nužudyti, anot pašnekovo, pasakys teismo ekspertai. Toks įvykis, jo teigimu, šiemet pasitaikė pirmas.

Klaipėdos vaikų teisių apsaugos tarnybos viršininkė Gražina Aurylienė teigė, kad uostamiestyje jau seniai buvo tokių nelaimių.

„Kalbėjomės su socialiniais darbuotojais. Abejoju, kad taip galėjo pasielgti kas nors iš socialinės rizikos šeimų. Kadangi darbuotojai jas visas žino, lanko, mato kas laukiasi ir panašiai“, – „15min“ sakė pašnekovė.

Anot jos, paskutinį kartą uostamiestyje konteineryje vaikas buvo rastas prieš 5-7 metus. Kiek vėliau vienas kūdikis krepšelyje buvo paliktas ligoninėje. G.Aurylienės teigimu, jie abu šiuo metu yra įvaikinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius