Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 08 26

Kontrabandines cigaretes pardavinėjo internetu

Trečiadienį Klaipėdos apskrities Nusikaltimų tyrimo biuro Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams įkliuvo kretingiškis, kuris įsigudrino kontrabandinių cigarečių pirkėjų ieškoti internetu.
Kontrabandines cigaretes kretingiškis bandė parduoti internetu.
Kontrabandines cigaretes kretingiškis bandė parduoti internetu. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Istorija prasidėjo tuo, kad Klaipėdos valstybinės mokesčių inspekcijos pareigūnai internete rado skelbimą, jog parduodamos cigaretės. Susisiekus su skelbimo autoriumi telefonu, šis patvirtino, kad gali parduoti cigarečių.

Policijos ir Mokesčių inspekcijos pareigūnai nuvyko į sutartą vietą Kretingoje. Susitikę su pardavėju, pradžioje aptarė cigarečių kainą. Paskui pardavėjas nusivedė „pirkėjus“ į namus Savanorių gatvėje ir atnešė dvi dėžes (1000 pakelių) cigarečių „Jing Ling“su Rusijos Federacijos banderolėmis.

Trisdešimt ketverių metų M.V. pareigūnų buvo sulaikytas. Jam bus taikoma administracinė atsakomybė. Gresianti už kontrabandos prekybą bauda gali siekti net 20 tūkst. Lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius