Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 12

Koronavirusą galįs suvalgyti gyręsis V.Uspaskichas smarkiai kosti – tirsis, ar tai ne COVID-19

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas rinkimų kampanijos metu gyrėsi, kad gali suvalgyti naująjį koronavirusą ir jam esą nieko nebus. Tačiau Seimo rinkimų naktį V.Uspaskichą taip sučiupo kosulys, kad jis atšaukė vizitus į televizijų ir portalų studijas ir grįžo namo. Pirmadienį ryte politikas svarstė, kad visgi teks išsitirti, ar jį užklupęs negalavimas nėra COVID-19.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pirmadienį ryte telefonu 15min V.Uspaskichas pripažino, kad smarkiai kosėja ir pirmadienį nedalyvaus numatytoje spaudos konferencijoje.

Kad politikas jaučiasi nekaip, buvo galima pasakyti ir iš pokalbio telefonu – nė sakinio V.Uspaskich negalėjo pasakyti smarkiai neužsikosėjęs.

Tačiau kol kas politikas COVID-19 tyrimo nėra atlikęs, svarsto testą pasidaryti, o kol kas raminasi, kad susirgo ne tuo virusu, kurį ketino suvalgyti.

„Nežinau, temperatūros tai nėra. Kažkaip galvoju, kad tiesiog lauke visada visi tie susitikimai, tai nusilpo gerklė. Net ne peršalimas tai, ko gero, o nusilpimas, nes kai normaliai kalbu, tai viskas gerai, bet vos pakeliu balsą, tai gerklę ima kutenti. Aišku, tyrimą pasidarysiu, todėl niekur ir neinu šiandien“, – kalbėjo V.Uspaskichas.

Klausiamas, ar nebus apie koronavirusą prisikalbėjęs, kai ketino jį suvalgyti, Darbo partijos pirmininkas sakė, kad daug kas koronavirusu perserga be simptomų, o savęs gąsdinti tikrai nereikia.

„Nereikia gąsdinti. Tai yra kaip gripas, visame pasaulyje dabar antroji banga. Praktiškai su nuliu mirčių, kam čia reikia gąsdinti kitus?“ – klausė V.Uspaskichas, nepaminėdamas, kad COVID-19 sukėlė pasaulinę pandemiją ir nusinešė daugiau nei milijoną gyvybių.

V.Uspaskichas pripažino, kad jau prarado viltis tapti premjeru ir liks dirbti Europos Parlamente. Pasak jo, Darbo partijos rezultatas geras, nes ji tapo parlamentine partija. Tapti valdančiąja partija, pasak V.Uspaskicho, „darbiečiams“ nėra nei didelių vilčių, nei reikalo.

„Galvoju, kad dešiniesiems jau mūsų nereikia. Jie gali patys, pagal visą struktūrą, turėti normalią daugumą. Nereikia jiems mūsų“, – teigė V.Uspaskichas.

Darbo partija po pirmojo Seimo rinkimų turo, preliminariais duomenimis, iškovojo devynis mandatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius