-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 17

Koronavirusas nustatytas Šiaulių Akropolio „Sportland“ darbuotojui

Parduotuvės „Sportland“, įsikūrusioje Šiaulių „Akropolyje“, darbuotojui ketvirtadienį nustatyta COVID-19 infekcija. Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Šiaulių skyrius šiuo metu vykdo epidemiologinį tyrimą dėl artimą sąlytį galėjusių turėti asmenų. Parduotuvė uždaryta, pilna patalpų dezinfekcija bus atliekama šiandien po 21 val., darbą atnaujins penktadienį. Kartu su infekuotu asmeniu toje pačioje parduotuvėje dirbę kolegos saviizoliuojasi. Jie taip pat bus ištirti dėl COVID-19 viruso ir į darbą grįš leidus specialistams, skelbiama išplatintame pranešime.
Šiaulių Akropolis
Šiaulių Akropolis / Akropolio nuotr.

„Mūsų duomenimis, asmuo, kuriam šiandien patvirtinta koronaviruso infekcija, paskutinį kartą darbe buvo rugsėjo 13 dieną, sekmadienį. Tądien po pietų darbuotojas pasijuto blogai, dėl to pirmadienį atliko COVID-19 testą. Vos sužinoję apie šį atvejį, kaip ir visuomet, nedelsiant konsultavomės su NVSC Šiaulių skyriumi ir ėmėmės su specialistais suderintų veiksmų“, – sako „Akropolis Group“ komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Pasak D.Mertino, nors tai jau trečias atvejis šią savaitę Šiaulių „Akropolyje“, vadovaujantis NVSC specialistų rekomendacijomis, būtinybės dezinfekuoti visą prekybos centrą nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius